2777
2789
عنوان

شوهرم خوشحاله که طلاق میگیرم

2921 بازدید | 139 پست

از اول خار داشتم من کلا ادم بدشانسیم جاریمو دوس داشتن من ازار محبت کردم خاتوادش دوسم نداش بع اینم یاد دادن اخرشم سر اینکه به خونه مامانش نرفتم دعوا شد بعدشم با یکی بهم خیانت کرد خلاصه خاتوادگی از خونه بیرونم کردن و نزاشتن بیاد دنبالم الانم خوشحاله از تموم شدنش ولی من دلم میکیره یاد اولین دیدارمون میوفتم میگم کاش همون طور که میشناختم می موند سنگینی تو دلم دارم میترسم تا ابد تنها بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ذاتت خوبه خدا برات چنان میسازه کف کنی.... مامانم از طلاقو طرد و کلفت شدن خونه باباش وحشت داشت اخر جدا شد اما الان زن خوان شده و تو کل فامیل خودش از همه سرتر ماشالا

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

دیگه چجوری زمین و اسمون بت ثابت کنن ک اینا لیاقتتو ندارن 

بنداز دور یاد هیچیم نیفت 

برو بگرد بریز بپاش درخواست نفقه و مهریه کن 

شده باشه آزارش بده 

جون ب لبش کن 

نزار خوش باشه اما تو خوش باش 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شدیدا افسردگی بی خوابی دارم به دوستام و همکلاسیام نگا میکنم خوشبختن حسودیم میسه خلاصه 

عزیز من ولش کن جایی که ارزشی براش نداری نجنگ . برو دنبال یه زندگی و یه جایگاه با ارزش 

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بهش فکر نکن تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن

خوبه که حداقل میتونی جدا بشی بعضیا هستن که مجبورن بمونن و بسوزن چون کسی پشتشون نیست بتونن جدا بشن

اون قورومساق هم بره دنبال یکی عین خودش

هر چقدر بد باشی همونقدر ارزشت بالاتره

عروس خاله من دوس دخترِ دوستِ پسرخالم بوده رفته گرفتتش الان انقد ارزش داره همه چی براش میخرن الانم بارداره زنش

اگه شانس من بود میگفتن تو پس مونده ی این و اون بودی گرفتیمت

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊