2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزن خیلی زیاد خیلی حس بدیه که پدرو مادرت دوست نداشته باشن فرق هم که تا دلت بخواد میزارن من که یک ساله قطع رابطه هستم بخدا عین خیالشون هم نیست که من زندم حالم خوبه یا نه خلاصه که هر کسی چون صرفا تورو بدنیا اورده لایق اسم پدرو مادر نیست 

تو لیوان کسی دریا نریز
آفرین گردن نمیگیرن عادت کردن به فرق گذاشتن و اصلا حس نمی‌کنند دارن فرق میزارن

دقیقا عزیزم من که بریدم ... عوضش اون کمبودا رو برا بچه م جبران میکنم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من در حدی اینو دیدم که مثلا میگم قلبم درد می‌کنه کسی اهمیت نمی‌ده یا گاهی یهو قلبم میگیره تیر می‌کشه یهو میگم آییییی ولی هیچکس براش مهم نیست حالا کافیه یکی دیگه از بچه ها بگه آخه بخدا اگه دروغ بگم اینقدر دورش میچرخن که چی شده خوب پاشو بریم دکتر و ...

من به شدتتتتت حسش میکنم. درواقع تا وقتی منفعتی براشون داشته باشم میخوانم

باورت میشه من ی فرزند دارم از ترس اینکه مبادا بینشون فرق بذارم دلم نمیخواد ی بچه ی دیگه داشته باشم 

در صورتیکه اصلا پدر و مادرم بینمون فرق نگذاشتن من ی دختر هم بیشتر نبودم!!

گردن که به هیچ وجه نمیگیرن برای خواهرم خونه خریدن همه کار کردن ولی برای من با اینکه مستاجر  هستم نخریدن بعد میگن ما فرق نمیزاریم

تو لیوان کسی دریا نریز