2777
2789
نه عزیزم این حرف را نزن  انشاالله خودت زندگی خوبی داشته باشی  خدا همه در ها را به روی آد ...

قربونت مثلا شوهرمو میبینم مادرش چقدر هواشو داره دلم خیلی میگیره یا خواهرشوهر هام میان مادرشوهرم چطور قربون صدقه شون میره گریم میگیره

تو لیوان کسی دریا نریز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد شرایط شما مثل منه. دقیقا از هر دو طرف. البته من خانوادم ی جاهایی تو زندگی آزمون حمایت کردن مثلا ...

عزیزم واقعا سخته 

سعی کن زیاد نری 

من هم همین طور باز خانواده خودم گاهی حمایت می‌کنند اما دیگه امان از خانواده شوهرم که نمی‌خوام ذاسمشون را بیارم که چقدر فرق میزارن 

الان دو سه سالی میشه فقط عید نوروز میرم خونشون 

دلم نمی‌خواد ببینمشون

دختر دلسوز میشه ماها نمیتونیم بعضی وقتا میگم ای کاش بدنیا نیومده بودیم 

اره بخدا ولی دلم به حال خودمم میسوزه که هیچکسو ندارم. بخدا اگه تعریف کنم باورتون نمیشه. من فقط ی دختر خاله داشتم که باهاش درد دل میکردم همینم ندیدن بهم! تا با این دختر خالم یکم حرف میزدم هی مامانم اخم میکرد که اره حتما دارید غیبت خانواده مادریتونو میکنید!!!!! الان تنهایی تنهام 

واسه من برعکسه.میدونی چیه احساس میکنم وقتی شوهر کردم و از اون خونه رفتم دیگه کلا واسشون غریبه شدم. ا ...

من هم همین طور 

به بابام میگم خب چرا به من توجه نمیکنید میگه تو شوهر داری 

حالا من دو تا داداش بزرگ تر دارم خودم آخری ام

آنقدر مالی به داداش هام میرسن به من میگن از ما نخواه از شوهرت بخواه 

وای خیلی سخته 

اما هنوز جلو شوهرم ابرو داری میکنم میگم منو دوست دارن اما تا کی خودش مگه متوجه نمیشه

فقط خدا جز او هیچ کس حتی پدر و مادر و فرزند

دقیقااا همینطوره یه وقتا بوده دلم داشته میترکیده مشکل داشتم هیچکسو نداشتم واسه دردودل مشورت چون حتی مادرمم سر چیزایی ک قبلا ازش کمک خواستم بعد سالها ک گذشته اون روزای تلخو مدام جلو چشمم اورده سرزنش کرده و حتی ب بقیه گفته 

هیچکس جز خودت واسه خودت پناهی نیس🙂💔

عزیزم واقعا سخته  سعی کن زیاد نری  من هم همین طور باز خانواده خودم گاهی حمایت می‌کنند ام ...

منم دلم از این میسوزه که خانواده شوهرمم صد برابر بدتر از خانواده خودمن . گاهی دلم ازشون میگیره میگم برم با خانوادم در دل کنم یهو میبینم خوب خانواده خودمم آدم حسابم نمیکنن از همه طرف بیکسم

قربونت مثلا شوهرمو میبینم مادرش چقدر هواشو داره دلم خیلی میگیره یا خواهرشوهر هام میان مادرشوهرم چطور ...

عزیزم حق داری خب آدم ناراحت میشه 

حالا من اینجا از شما جلو تر هستم😁

چون به شوهرم هم کسی محل نمیزاره فقط وقتی بهش زنگ میزنن که ازش پول بخوان

منم دلم از این میسوزه که خانواده شوهرمم صد برابر بدتر از خانواده خودمن . گاهی دلم ازشون میگیره میگم ...

واقعا سخته 

من مامان بابام میدونن خانواده شوهرم خوب نیستند گاهی بابام بهم تیکه میندازه که فلان اند میگم خودت کردی به جا این که من طلبکار باشم شما طلبکاری

عزیزم حق داری خب آدم ناراحت میشه  حالا من اینجا از شما جلو تر هستم😁 چون به شوهرم هم کسی محل ...

آخی خوب باز خوبه دیگه دلت نمیگیره هردوتون همو درک میکنید گاهی به شوهرم میگم واقعا کسی پیدا میشه پدرو مادرشو دوست داشته باشه چون خودم هیچ حسی ندارم برام عجیبه

تو لیوان کسی دریا نریز
من هم همین طور  به بابام میگم خب چرا به من توجه نمیکنید میگه تو شوهر داری  حالا من دو تا ...

منم همیشه آبرو داری میکنم و جلو شوهرم میبرمشون بالا. اما قلبم شکسته. مثلا ی مدت با شوهرم اختلاف داشتم سر خانوادش تا جایی که میخواستم جدا بشم بعد چون هیچ دوستی دور و برم نیست ناچار با مامانم درد دل میکردم اما دریغ آزی کلمه هم دردی .انگار میترسید جدا بشم برم رو سرشون خراب بشم! 

آخی خوب باز خوبه دیگه دلت نمیگیره هردوتون همو درک میکنید گاهی به شوهرم میگم واقعا کسی پیدا میشه پدرو ...

آره واقعا اینش خوبه 

اما واقعا حمایت پدر مادر را نداشتن سخته 

حتی اگر ازشون بر نمیاد کاری بکنند با اون زبونش به بچه محبت کنند کافی به خدا

ببین یه روز میفمی هیچکس واقعی دوستت نداره هر کسی ب یه شرطی دوستت داره حتی مادر پدرت و اونوقت میفمی ج ...

دقیقا منم حتی مامانم زمانی سراغمو میگیره که یا چیزی نیاز داشته باشه یا کاری داشته باشه بخواد واسش انجام بدم. بخدا منو حمال بقیه بچه هایش میدونه

آره واقعا اینش خوبه  اما واقعا حمایت پدر مادر را نداشتن سخته  حتی اگر ازشون بر نمیاد کار ...

اره بخدا حمایت مالی نمیخوام گاهی اوقات میگم کاش محبت میکردن مثل همه منم اخر هفته ها با ذوق خونه پدرم میرفتم به شادی میبود

تو لیوان کسی دریا نریز
2790
2778
2791
2779
2792