2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست

من ۱۲ سالم بود هر روز سی.نه هامو نگاه میکردم ببینم گنده شدن یا نه 😑

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۲ سالم بود هر روز سی.نه هامو نگاه میکردم ببینم گنده شدن یا نه 😑

دقیقاااا من یواشکی سوتین های مامانمو بر میداشتم شبا میرفتم زیر پتو میزدم انقد کیف میکردم ب همونا دلم خوش بود😐😑

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

اسی اگه عکس گذاشتی لایک کن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

دقیقاااا من یواشکی سوتین های مامانمو بر میداشتم شبا میرفتم زیر پتو میزدم انقد کیف میکردم ب همونا دلم ...

😂😂😂الان ۸۰ ان برا من بدمم میاد کاش همون کوچیک میموندن😑😑😑

دقیقاااا من یواشکی سوتین های مامانمو بر میداشتم شبا میرفتم زیر پتو میزدم انقد کیف میکردم ب همونا دلم ...

🤣🤣🤣🤣🤣

ایی وایی من فکر میکردم فقط من اینجوری ام

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

منی ک ۲۳سالمه بی بی چک زدم یکیش خطه کم رنگه دیده نمیشه و فک میکنم حاملم و دارم غصه میخورم ک سه سال د ...

خب مراقب باشید دیگه عزیزم

برات مهم نباشه😐 خودشون انتخاب کردن به ما چه؟😐

وایییی خوب مطمعنننن باش اینا دو سه روز دیگه خیانت میکنن به اینا فکر میکنن دلم میخاد برم وسط بزنم😂😂😂😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
🤣🤣🤣🤣🤣 ایی وایی من فکر میکردم فقط من اینجوری ام

😆😆🤧واقعا چقد شاد بودیم باهمون چیزا

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️