faezeh156 مدیر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 عنوان عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست فقط اومدم بگم اومدم عروسی دختر۱۲ و پسر۲۲خدافظ وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨 1402/02/08 | 19:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربابلی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 1286 پشمام بخدا😐 همیشه برام سواله میگیم بچس نمیفهمه ننش هم نمیفهمه؟باباش هم؟اینا یکیو تو فامیل ندارن ک ... 👌👌👌😂😂😂😂
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 من ۱۲ سالم بود هر روز سی.نه هامو نگاه میکردم ببینم گنده شدن یا نه 😑 میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
قلبمیm عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 2243 ها فراموش کردم دختره حاملس🤏 وااااااو کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑
دیرین_diiiriin98 عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3617 من ۱۲ سالم بود هر روز سی.نه هامو نگاه میکردم ببینم گنده شدن یا نه 😑 دقیقاااا من یواشکی سوتین های مامانمو بر میداشتم شبا میرفتم زیر پتو میزدم انقد کیف میکردم ب همونا دلم خوش بود😐😑 ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 اسی اگه عکس گذاشتی لایک کن میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
دخترمظلومم عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2640 من ۱۲ سالم بود هر روز سی.نه هامو نگاه میکردم ببینم گنده شدن یا نه 😑 منی ک ۲۳سالمه بی بی چک زدم یکیش خطه کم رنگه دیده نمیشه و فک میکنم حاملم و دارم غصه میخورم ک سه سال دیگ عروسیمه 😟😟😟
توتفرنگیییییییییی عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 22063 این کی پریود شد که الان حاملس🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 دقیقاااا من یواشکی سوتین های مامانمو بر میداشتم شبا میرفتم زیر پتو میزدم انقد کیف میکردم ب همونا دلم ... 😂😂😂الان ۸۰ ان برا من بدمم میاد کاش همون کوچیک میموندن😑😑😑 میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
maryam2121 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 5596 دقیقاااا من یواشکی سوتین های مامانمو بر میداشتم شبا میرفتم زیر پتو میزدم انقد کیف میکردم ب همونا دلم ... 🤣🤣🤣🤣🤣ایی وایی من فکر میکردم فقط من اینجوری ام به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا میگیرد که نه به راحتی میرنجی! و نه به آسانی میرنجانی،آرامش سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 منی ک ۲۳سالمه بی بی چک زدم یکیش خطه کم رنگه دیده نمیشه و فک میکنم حاملم و دارم غصه میخورم ک سه سال د ... خب مراقب باشید دیگه عزیزم میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 برات مهم نباشه😐 خودشون انتخاب کردن به ما چه؟😐 وایییی خوب مطمعنننن باش اینا دو سه روز دیگه خیانت میکنن به اینا فکر میکنن دلم میخاد برم وسط بزنم😂😂😂😂 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
دیرین_diiiriin98 عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3617 🤣🤣🤣🤣🤣 ایی وایی من فکر میکردم فقط من اینجوری ام 😆😆🤧واقعا چقد شاد بودیم باهمون چیزا ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️