2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست

من ۱۲ سالم بود هر روز سی.نه هامو نگاه میکردم ببینم گنده شدن یا نه 😑

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۲ سالم بود هر روز سی.نه هامو نگاه میکردم ببینم گنده شدن یا نه 😑

دقیقاااا من یواشکی سوتین های مامانمو بر میداشتم شبا میرفتم زیر پتو میزدم انقد کیف میکردم ب همونا دلم خوش بود😐😑

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

اسی اگه عکس گذاشتی لایک کن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

دقیقاااا من یواشکی سوتین های مامانمو بر میداشتم شبا میرفتم زیر پتو میزدم انقد کیف میکردم ب همونا دلم ...

😂😂😂الان ۸۰ ان برا من بدمم میاد کاش همون کوچیک میموندن😑😑😑

دقیقاااا من یواشکی سوتین های مامانمو بر میداشتم شبا میرفتم زیر پتو میزدم انقد کیف میکردم ب همونا دلم ...

🤣🤣🤣🤣🤣

ایی وایی من فکر میکردم فقط من اینجوری ام

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

منی ک ۲۳سالمه بی بی چک زدم یکیش خطه کم رنگه دیده نمیشه و فک میکنم حاملم و دارم غصه میخورم ک سه سال د ...

خب مراقب باشید دیگه عزیزم

برات مهم نباشه😐 خودشون انتخاب کردن به ما چه؟😐

وایییی خوب مطمعنننن باش اینا دو سه روز دیگه خیانت میکنن به اینا فکر میکنن دلم میخاد برم وسط بزنم😂😂😂😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
🤣🤣🤣🤣🤣 ایی وایی من فکر میکردم فقط من اینجوری ام

😆😆🤧واقعا چقد شاد بودیم باهمون چیزا

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️