2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست
😂😂😂الان ۸۰ ان برا من بدمم میاد کاش همون کوچیک میموندن😑😑😑

خوبه ک سایزش😂❤️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسشونو نداری

میترسم بگیرم بفهمن🤣🤣🤣

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
خوبه ک سایزش😂❤️

نهههه😖😖😖

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نهههه ب این نیست این دوازده سالشه حامله شده خوشحاااالهههه خوشحااال بعد خواهرزادم یازده سالشه داداش د ...

اینم نمیتونه باز بخاطر اینکه کسی شک‌نکنه رفته وسط برقصه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
میترسم بگیرم بفهمن🤣🤣🤣

ول کن بابا یه موقع فلش دوربینتم روشن باشه ضایع میشی🤣

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

یکی از فامیلای شوهر دوستم ت همین‌سن ۱۲ ازدواج کرد شوهرش ۲۴/۵ سال داش

میگف از سرکار میام خونه میبینم زنم تو حیاط نشسته داره با اسباب بازیاش بازی میکنه😐🥺

بعد همون خانم تو سن ۲۰ سالگی سه تا بچه داشت/:

واقعا اینا چی میفهمن از دوران بچگی و نوجوونی و جوونی...

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
نهههه ب این نیست این دوازده سالشه حامله شده خوشحاااالهههه خوشحااال بعد خواهرزادم یازده سالشه داداش د ...

شاید از اون دختر ۱۲ ساله هاست ک بیشتر از سنش میفهمه😂😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

وایییی خوب مطمعنننن باش اینا دو سه روز دیگه خیانت میکنن به اینا فکر میکنن دلم میخاد برم وسط بزنم😂😂 ...

😐😂نه به نظرم نمیشه با اطمینان گفت زندگیشون خراب میشه یا حتی دختره پشیمون میشه

ولی98% این اتفاق میوفته

تو اینجور موارد فقط ارزوی خوشبختی کنیم براشون اونا که بلاخره کارشونو کردن

ولی خب نمیشه درکشون کرد چرا با زندگیه یه دختربچه همچین کاری کردن

ول کن بابا یه موقع فلش دوربینتم روشن باشه ضایع میشی🤣

همینو بگو بعد میگن فلانی عکس گرفت🤣🤣🤣🤣

شاید از اون دختر ۱۲ ساله هاست ک بیشتر از سنش میفهمه😂😂

بابا هرچقدم بفهمییی باز نمیتونی زندگی مشترکو تو این سن جمو جور کنی 

ما بااین سن خدایی ی جاهایی کم میاریممم