2777
2789
عنوان

مزاحم

954 بازدید | 11 پست

سلام خانومها کاربر ghalbesefid رو گزارش بزنید خودش رو مشاور جا زده درصورتیکه لیسانس مدیریت داره 

اسمش احمده سی و سه سالشه از اهواز  چند روز پیش اومد تو پی وی من بهم پیشنهاد هم صحبت شدن و دوستی داد هرچقدر بهش گفتم میخوام به شوهر سابقم برگردم گفت بهونه میاری و فعلا با من باش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسی خوندم چیشده..ببین من تو شرایط نسبتا مشابه شما بودم...شاید اوضام خیلی بدتر هم بود چون شوهرم کاملا ازم و خانوادم متنفر شده بود..و من انقدر دوسش داشتم گفتم هرچی تو بگی قبول فقط بیا زندگی کنیم 

سخت گذشت بهم ولی نشدنی نبود..الان هم بینهایت دوستم داره و هم ب خونوادم احترام میزاره و همه چی و فراموش کرده

حالا شما صیغش شو‌‌.‌...بازم حتی اگه رابطه داشته باشی ضرری نکردی و بااین توصیفاتی ک ازش کردی از عذاب وجدان و دوست داشتن ولت نمیکنه چون اونم وابستت میشه..حین رابطه سعی کن اول خودتو معذب نشون بدی یا چندبار رد کن ولی در نهایت قبول کن چ ایرادی داره؟؟

این نشون میده شما پشیمونی و همه جوره قبولش داری

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
دیگه همه چی تموم شد

نناراحت نباش تلاشتو کردی 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز