2777
2789
مآ پول نداشتیم که نقلی هم بخریم. از اول گفتن واسه کارگراست با توجه به درآمدشون ما هم امیدوار شدیم

ما هم خیلی درآمدمون کم بود از طرفی فقط ۴۰ تومن پول نقد داشتیم با یه کم طلا 

پدرم زمینشو فروخت 

ارثیم حساب کرد گفت اینجوری دیگه منتظر مرگم نیستین که صاحب زندگی بشین 

ولی کاش خدامیزدپس کلشون که یه جوری باماهاراه میومدن 😕وخیلی رودماهاهم خونه دارمیشدیم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه ی اسی 🍓🐼 کلا ۸ تا گزارش لازمه گزارش میزنی واسم 🙏 لطفاً

زدم

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
يعني تا ٤٤٠ميليون بايد پر كرد؟ هر دوماه ٤٠ت؟

اینطوری که بقیه کاربرامیگفتن آره 

ولی استارترمیگه پرسیدم گفتن توی دوسال ۵۰۰بدیدحله 

نمیدونم والا آدم سرازکارشون درنمیاره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
از اول واریز نکردین؟ به همسرم میگم اولی رو واریز کنیم خدا بزرگه واسه بعدی

ما ک ۱۷۰هزار تومان پول ثبت نام هم دادیم بعد ک رفتیم پرس و جو کردیم دیدم میگن۶ماهی۴۰تومان باید واریز بشه ماهم ولش کردیم همسرم میگفت توان مالیش رو ندارم

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
یعنی هیچکس راضی نیست از نهضت ملی؟

این طور ک پیداست ن

اینطوری که بقیه کاربرامیگفتن آره  ولی استارترمیگه پرسیدم گفتن توی دوسال ۵۰۰بدیدحله  نمید ...

اره همینه همسرم از اداره راه و شهرسازی پرسید گفت چون اهن و اینا گرون شدیهو مجبورن افزایش داشته باشن

مآ اگه پول داشتیم زمین بخریم که ثبت نام نمی‌کردیم. باور میکنین دیگه خسته شدیم دو تا بچه دارم. ماهی ۳ ...

کاش میتونستین مسکن مهرا رو بخرین تو ارزونیا اونا خیلی خیلی شرایطش بهتره حتی اگر آزاد هم میخریدین بهتر بود من ماهی 250قسط میدم براش من تو ارزونی خریدم