2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 92 پست

بگو میرفتی زن سی ساله میگرفتی که پخته باشه .دوما مگه هرکی برون گرا باشه بده؟خب اخلاقته

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

این شوهر توهم هردفعه یه چیز میخواد امروز لوس و لوند میخواد فردا سنگین و موقر

هروقت گفت پخته تر رفتار کن برو یه قابلمه گنده وردار بیار بذار جلوش بگو من میرم توش تو منو هم بزن شاید پخته شدم

بعدش خودش ریسه میره دیگه پختگی یادش میره

چجوری آشنا شدید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کم حرف بزن

بیشتر شنونده باش

این خصوصیت آدم ناخودآگاه بالغ نشون میده

تو هر بحثی شرکت نکن مگر اینکه واقعا در اون موضوع اطلاعات درست داری

تو انجام کاری عجله نکن

یه بیت هست که میگه تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد 

حالا اگه شعرو درست نوشته باشم😊

وا خب زنه پر انرژی میخاست ۱۸ ساله نمی‌گرفت منم ۱۹ سالمه متاهلم تو فامیلاشون مخصوصا مادری خیلی راحتم ...

این میگه خشک باش اتفاقا

میگ تو جمع تا ازت سوال نپرسیدن حرف نزن اصلا

یا میگ کلا خانومانه باش

وقتی بچه ای چطور انتظار داره خانومانه رفتار کنی؟؟ اقضای سنته

همسرتونم اگه اینقد براش خانومی مهم بود باید دختر همسن خودشو انتخاب میکرد نه دختر ۱۸ ساله

نظامی ها هم یه خورده رفتارشون بالاتر از سنشونه آخه

این میگه خشک باش اتفاقا میگ تو جمع تا ازت سوال نپرسیدن حرف نزن اصلا یا میگ کلا خانومانه باش

وا مگه اسیر گرفته سنتی بود ازدواجتون؟

اینکه نظامی هم هست بی تاثیر نیس

شوهر من بدتر از خودمه تو جم میگع میخنده با منم کاری نداره اصلا 

خب بگو منظورت چیه یعنی چه طور؟بگو چندتا مثال بزنه تا بیاد دستت چی میخواد اینایی که گفتمم نشانه پختگ ...

میگه سر به هوا نباش، عجله نکن تو انجام کاری، زیاد نخند قهقهه نزن، توجمع تا ازت سوال نپرسیدن حرف نزن و...

میگه تورو گرفتم خاستم از  الان مث خودم بار بیای خب من نمیتونم مث اون سرد و بی تفاوت باشم

بگو نه دیگه قربونت برم من منم...کوچولو نیستم که بخوای تربیتم کنی،خودم بلدم چه جوری خانومانه رفتار کنم ولی نه اون مدلی که تو بخوای...

من واقعا بدم میاد بعضی مردا یا حتی زنا بعد ازدواج میخوان طرف مقابل رو بکوبن و از نو بسازن،اون جوری که میخوان!

بابا اون مدلی میخواستی خب میرفتی از همون اول با همون مدلی ازدواج میکردی نه با یکی که بخوای عذابش بدی تا عوض بشه!

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰
میگه تورو گرفتم خاستم از  الان مث خودم بار بیای خب من نمیتونم مث اون سرد و بی تفاوت باشم

بگو پس بشیییییییین تا بار بیام. زودپز که نداری... ده سال دیگه دنبال نتیجه باش.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

هم مقصر شمایی هم ایشون شوهرت اگر یه زن پخته و کامل می‌خواست باید با یه دختر هم‌سن خودش یا حتی بزرگتر از خودش ازدواج می‌کرد نه دختری که هنوز بین مرز نوجوانی و جوانی هست و به بلوغ عاطفی و عقلی نرسیده شما هم اشتباه کردی با کسی که ۸ سال ازت بزرگتره و معیارهایی داره که شما نداری ازدواج کردی اگر از الان همش در پی تغییر خودت باشی تا اونی بشی که شوهرت عاشقت بشه سالها بعد می‌بینی که مطابق میلت زندگی‌ نکردی خدمتگزار اوامر یکی دیگه بودی هرگز‌ خودت نبودی درنتیجه سرخورده میشی من پیشنهاد می‌کنم هر دو یه دوره برید مشاوره این اصلا مشکل کوچیکی‌ نیست و شما دو تا اساسا نگاه و دیدگاه متفاوتی به زندگی‌ مشترک دارید

وقتی بچه ای چطور انتظار داره خانومانه رفتار کنی؟؟ اقضای سنته همسرتونم اگه اینقد براش خانومی مهم بود ...

اره بهشم گفتم تو باید دختر همسن خودت میگرفتی ولی خب چیزی نگف گفت خودتو اصلاح کن