2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 92 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😑خب بچه ای نمیتونی مغزتو بزاری تو زودپز که

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
این میگه مث ی زنه ۵۰ ساله رفتار کن طوری ک عاشقت شم😐خب منم نمیتونم واقعا دست خودم نیست بلد نیستم

شوهرت یچیزیش میشه ها 😕 خوب هرکی بر اساس اون سنش رفتار میکنه دیگه 

من الان ۳۰ سالمه رفتارم حرکاتم برخوردم حتی شخصیتم با ۱۸ سالگیم زمین تا آسمون فرق کرده ، این کارا رو امکان نداشت تو اون سن بتونم انجام بدم 

🤍🌱

کاملا مناسب سنت داری رفتار می‌کنی

نمی‌خواد خانوم باشی

بچگی کن 

به وقتش رفتارت خانومانه میشه

کاربر جدید نیستم.....از سال ۹۷ عضو بودم و سه بار تعلیق شدم 💔توی تاپیکام خوشحال میشم آقایون هم نظر خودشونو بگن و نسبت به این قضیه گارد ندارم و عقیده ام این نیست که سایت مختص خانوماس تا وقتی ادب رعایت بشه هر نظری رو پذیرا هستم😊....... نکته ی بعدی اینکه کاش نی نی سایت قابلیت بلاک کردن داشت خیلی بکار میاد 😁

من مثل شما بودم ویادمه شوهرم بهم میگفت انتظار دارم پخته و عاقلانه رفتار کنی طوریکه مشخص باشه تو دانشجویی و تحصیلکرده 

ولی دور از جون شما من ،یک کمی خنگول بودم و گاهی وقتا سادگی میکردن و یه رفتارهایی ازم سر میزد که الان شرمندم 

و  تازه تو سن ۳۸سالگی حس میکنم پخته تر شدم،مثلا رو خودم کار کردم زود عصبانی نشم ،تو هر موقعیتی آرامشم را حفظ کنم ،هر حرفی را جایی نزنم ،قاطی حرفای خاله زنک نشم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

می گفتی من هنوز نوجون حساب میشم جوونم خامه خوب پختشو می گرفتی در حد ۴۰ اینا 🤣🤣 شوخی کردم نگو 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝