2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واللا رفتارات اقتضای سنته از به دختر ۱۸ ساله نمیشه توقع داشت که مثل زن ۴۵ ساله رفتار کنه 

این میگه مث ی زنه ۵۰ ساله رفتار کن طوری ک عاشقت شم😐خب منم نمیتونم واقعا دست خودم نیست بلد نیستم

میگفتی زن پخته میخواستی باید بزرگتر از من رو انتخاب میکردی

یا حداقل میومدی تو نی نی سایت دنبال زن که ۱۳ ساله هاشون اندازه ۵۰ ساله میفهمن🤣🤣

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

دختر 18 ساله گرفته چه توقعی داره واقعا 

زن عاقل میخواست میرفت دختر 25/26 ساله می گرفت که حداقل یکم به خونه عقل نشسته باشه 

برای اینکه عاقل تر به نظر برسی قبل حرف زدن سه ثانیه فکر کن 

قبل تصمیم گرفتن هم با یکی از نزدیکانت مشورت کن 

حتی تصمیم های کوچیک 

مثلا تصمیم میگیری بری خونه مادرشوهرت قبلش با یکی حرف بزن 

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

بگو تو میدونی پختگی و عاقل بودن یعنی چی؟! اگه میدونستی با یه بچه ازدواج نمیکردی. حالا که کردی دندنت نرم..‌. تحمل کن و قدر همینم بدون.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
میاومد ننه جون منو می گرفت هم پخته بود ه حقوق شرکت نفت داره هم جون ندار با مشت بزنه دهنش خب دختر جوا ...

چی بگم والا

این میگه بابه دل من باش 

منم دارم سرد میشم ازش کم کم

چقد دیگه تحقیرم کنه واقعا

به شوهرت بگو خانم پخته میخواست دختر ۱۸ ساله گرفتنش چی بود؟

والا

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

حالا اینکه شوهرت اینجوری بهت حرف زده مشخصه که جوری رفتار کردی که به اون جرعت چنین اظهار نظری رو دادی

خلاصه اینکه سنت کمه

تازه اول راهی ،طبیعیه

سعی کن دوستهای خوبی داشته باشی خیلی چیزا ازشون یاد بگیری

و کم کم تجربه ها هستن که آدم پخته تر میکنن

یه شبه که نمیشه

بگو تو میدونی پختگی و عاقل بودن یعنی چی؟! اگه میدونستی با یه بچه ازدواج نمیکردی. حالا که کردی دندنت ...

میگه تورو گرفتم خاستم از  الان مث خودم بار بیای

خب من نمیتونم مث اون سرد و بی تفاوت باشم

وقتی ک خودتونیدم اینجوریه یا فقط جلو بقیرو میگه؟ 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود