شوهرم امشب گف میخام خیلی پخته تر و سنجیده تر عمل کنی و رفتار کنی، من خودم ۱۸ سالمه و هشت نه ماهی هست ک عقد کردم و ازدواجمونم کاملا سنتی بود شوهرمم ۲۶سالشه و نظامیه
من قبول دارم گاهی وقتا خام بازی درمیارم یا بعضی جاها عجله میکنم و نسنجیده عمل میکنم ولی خب شوهرم میگه ترک کن و مثل خانوم رفتار کن طوری ک همه ازت حساب ببرن و تعریفتو بدن
جیکار کنم خانوما واقعا بلد نیستم خانومانه رفتار کنم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم مقصر شمایی هم ایشون شوهرت اگر یه زن پخته و کامل میخواست باید با یه دختر همسن خودش یا حتی بزرگتر از خودش ازدواج میکرد نه دختری که هنوز بین مرز نوجوانی و جوانی هست و به بلوغ عاطفی و عقلی نرسیده شما هم اشتباه کردی با کسی که ۸ سال ازت بزرگتره و معیارهایی داره که شما نداری ازدواج کردی اگر از الان همش در پی تغییر خودت باشی تا اونی بشی که شوهرت عاشقت بشه سالها بعد میبینی که مطابق میلت زندگی نکردی خدمتگزار اوامر یکی دیگه بودی هرگز خودت نبودی درنتیجه سرخورده میشی من پیشنهاد میکنم هر دو یه دوره برید مشاوره این اصلا مشکل کوچیکی نیست و شما دو تا اساسا نگاه و دیدگاه متفاوتی به زندگی مشترک دارید