2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 92 پست
چی بگم والا این میگه بابه دل من باش  منم دارم سرد میشم ازش کم کم چقد دیگه تحقیرم کنه واقعا

آخی عزیزم.اقتضای سنته رفتارات دیگه.عجیب و غیرطبیعی نیست.من نمیدونم رفتارات دقیقا چطوره و همسرت منظورش در چه حده ولی حالا که تو سن پایین ازدواج کردی و متاهل شدی یه چیزایی رو رعایت کنی بهتره.منظورم رفتارایی هست که در شان یه خانم متاهل نیست.بخاطر این موضوعم نگو ازش سرد شدم.خودت که میگی دوستت داره.زندگی متاهلی بالا و پایین زیاد داره نمیشه بخاطر یه اختلاف نظر سرد بشی که آبجی کوچیکه😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رفتارام گاهی وقتا دست خودم نیست شوهرمم همش دعوام میکنه ک پخته باش

ای بابا

خب بگو بخاطر سنمه دیگه دست خودم نیست 

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
میگه تورو گرفتم خاستم از  الان مث خودم بار بیای خب من نمیتونم مث اون سرد و بی تفاوت باشم

بار بیای یعنی چی مگه ارباب بردگیه متنفرم از این دید مردسالارانه که دختر کم‌سن بگیریم‌ هرجور خواستیم تربیتش کنیم حتماً حتماً به ادامه زندگیت با این آدم فکر کن

آخی عزیزم.اقتضای سنته رفتارات دیگه.عجیب و غیرطبیعی نیست.من نمیدونم رفتارات دقیقا چطوره و همسرت منظور ...

قربونت برم عزیزم😔❤هی اخع تحقیرم میکنه ک فلان  کارو بکن فلان کارو نکن منم چقد بشینم غصه بخورم

همش دیدش  منفییه منم تحمل ندارم😔

میگه سر به هوا نباش، عجله نکن تو انجام کاری، زیاد نخند قهقهه نزن، توجمع تا ازت سوال نپرسیدن حرف نزن ...

خب انجام بده وتلاشتو کن 

البته چیزایی که هم گفته به نفع خودته شخصیت خودتو بالا میبری وخودتو ادم درست وحسابی نشون میدی ولی خب باید تلاشتو کنی اگع دوستش داری 

تو جمع با حرکات و صحبت زیاد دنبال جلب توجه نباش 

با سکوتت جلب توجه کن

با متانت رفتار کن 

توی غیبت پشت کسی اصلا شرکت نکن که خیلی چیزها

سعی کن حرفهای مثبت بزنی و انرژی مثبت بدی به افراد مثلا ماشالله که بهت میاد این رنگ مو

ماشالله دخترتون چه نازه

والا مامان من ۴۴سالشه .هنوز که هنوزه هیچ کدوم اینایی که شوهرت گفته رو انجام نمیشه.همیش داره میگه و میخنده و حرف میزنه و مسخره بازی در میاره و دابسمش میره.خالمم ۳۴سالشه دقیقا همینا و منم که ۲۴سالمه همینم.خب اخلاقمون کلا شرو و شوره.ربطی هم به سن نداره.البته سن هم بی تاثیر نیستا،ولی بیست درصده موضوعه و هشتاد درصد اخلاقه.

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 
قربونت برم عزیزم😔❤هی اخع تحقیرم میکنه ک فلان  کارو بکن فلان کارو نکن منم چقد بشینم غصه بخورم ...

نصیحتت میکنه لابد😁.اگه منطقی میگه ناراحت نشو عزیزم.منم ۲۰ سالگی عقد کردم خیلی هم لوس و زودرنج و .... بودم.همسرم مثل همسرشما گاهی نصیحت میکرد یا تذکر میداد.بیشترش من ناراحت میشدم ولی الان بعد از ۱۰ سال شدم اونی که همسرم میگفت و بهش فکر میکنم میبینم واقعا منطقی میگفت

قربونت برم عزیزم😔❤هی اخع تحقیرم میکنه ک فلان  کارو بکن فلان کارو نکن منم چقد بشینم غصه بخورم ...

غصه نخور قشنگم بااون دل نازکت

دلشو بدست بیار که اینقدر به کارات گیر نده

کم کم به رفتار هم عادت میکنید

مثلا وقتایی که اینجور میگه بگو باشه سعیم میکنم لپش ماچ کن یعنی قشنگ خر میشه

بعد دوباره ازدستت دررفت کاری کردی چشاتو اشکی کن لباتو آویزون 

همینا خودش لوس کردنم محسوب میشه که آقا دوس داره

غصه نخور قشنگم بااون دل نازکت دلشو بدست بیار که اینقدر به کارات گیر نده کم کم به رفتار هم عادت میک ...

😂😂ن اینایی ک میگ دفعه بعد باید انجام شه اگع ن خب مثلا بهش بگم چرا خشکی میگه رفتاراتو تغییر بده ک خوب بشم منم