2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 92 پست
واقعا نمیکشم دیگه  خسته شدم😔چیکار کنم نمیدونم بخدا

ببین عزیزم...به نظرم باهاش بحث نکن،سعی کن خودت باشی،حرف هم زد مودبانه بگو،چرا چشاتو وا نکردی وقتی منو انتخاب میکردی!؟

من سربازِ گماشتت که نیستم...تو هم سرپاسبون من نیستی!

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه تورو گرفتم خاستم از  الان مث خودم بار بیای خب من نمیتونم مث اون سرد و بی تفاوت باشم

چه سلطه گر و زورگویه

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
والا مامان من ۴۴سالشه .هنوز که هنوزه هیچ کدوم اینایی که شوهرت گفته رو انجام نمیشه.همیش داره میگه و م ...

هی میگه خودتو درست کن پخته شو بزار بگن خانومه فلانی چقدر زنه مودبیه و...ولی خب من ک عمدی کاری انجام نمیدم دسته خودم نیست  این خام بازی هام😔

دوسش دارم ولی چقد دیگه بشینم ببینم میخاد تحقیرم کنه بابته کاران

بشین باهاش حرف بزن با لبخند وملیح وبگو دوست دارم اون طوری که میخوای رفتار کنم عزیزم ولی وقتی تو با من این ‌طور برخورد میکنی کلا بدم میاد  تو باید منو تشویق کنی نه تحقیرم کنی که

بگو دوستت دارم که میخوام اون چیزی که میخوای بشم ولی تو هم باید کمکم کنی بهم انگیزه بدی

😂😂ن اینایی ک میگ دفعه بعد باید انجام شه اگع ن خب مثلا بهش بگم چرا خشکی میگه رفتاراتو تغییر بده ک خ ...

خوب اون خشکه تو خشک نباش مثلا انتظار نداشته باش مثل پسرای هم سن خودش لباس بپوشه یا رفتار کنه دیگه نطامی تربیت شده 

هروقت یه کاری میکنه یا یه چیزی میگه بزن به مسخره بازی

وقتی دستوری حرف میزنه بلندشو جلوش احترام نطامی بذار بگو چشم قربان بعد رژه برو جلوش

یا کلاهشو بردار بذار سرت

ببین اگه قراره اون خشک باشه توهم خشک باشی سرد میشین ازهم

الان دیگه زنش شدی عقدش شدی نباید اونو بانامزد سابقت مقایسه کنی و حسرت بخوری

همین باعث میشه برای بهترشدن روابطتون تلاش نکنی

درسته هجده سالته و هنوز خیلی جاداری 

ولی همچین دست و پا بسته هم نیستی گلم

یادت نره که یه دختر پانزده ساله میتونه خیلی کارا بکنه شما که ماشالله هجده سالته

یه جاهایی شوخی و خنده 

ویه جاهایی که ایشون دوست داره مثلا تو جمع آرام و متین

مشکل همین سنجیدنه کاره ک نمیدونم چیزی ازش😔

مثلا از دست جاریت عصبانی هستی میخوای یه جوابی بهش بدی خنک بشی

خوب فکر میکنی الان من دهن به دهن این بشم اینجا جلو همه چه بازتابی داره

موضوع چقدر ارزششو داره

اصلا بهتره که با متانت بی محلش کنم که خودشم تعجب کنه

چنین فکرهایی

خوب اون خشکه تو خشک نباش مثلا انتظار نداشته باش مثل پسرای هم سن خودش لباس بپوشه یا رفتار کنه دیگه نط ...

این میگه همش ارام و متین باش

با حرفاش قلبمو میشکنه   غروب من هی میرفتم سمتش شاید اونم برا خالی نبود دستمو میگرفت یاجواب متقابل میداد اونم خیلی سرد

مثلا میگفت من دلم نبود دختر سن کم بگیرم همش مادرم بود، اینجا خیلی بهم برخورد قلبم شکست بخدا، یا مثلا سعی داره تو  جمع محل نده بهم😔اینا بنظرت باعث نمیشه ازش سردشم؟

مثلا از دست جاریت عصبانی هستی میخوای یه جوابی بهش بدی خنک بشی خوب فکر میکنی الان من دهن به دهن این ...

جاری ک ندارم فعلا😅

مشکلم اینه شوهرم خیلی ازم توقع داره واقعا و میگه تو یه روز درست شو