2777
2789
عنوان

شوهرم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 78 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این یه گناهه بزرگه و نمیخام عادی جلوش بدم ولی اکثرا مردای ایرانی میبینن و اگه اینبار درست نشد و دفعه ...

اولین بار تو عقدبودم دیدم داره نگاه میکنه گفتم اشکالی نداره ازش دورم ولی الان ک پیش همیم

پیش مادرشوهرت وابده ولش کن بعد ک رفت ب خودش بگو یا تواتاق شب بهش بگو اما نزار مامانش بفهمه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
وای فک میکنن همه عین شوهرا خودشونن انقد بدم میاد جمع میبندن

دقیقاااا همچین میگن همه میبینن و عادین میگم نکنه ما غیر عادیم الکی میخان عادی نگاری کنن😑

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
من زیادنشون نمیدم این از صبحه زوده پاشده مثلا حالش بده همش میره دسشویی سرفه میکنه اه

تو هم هی نازش بخر جلو مادرش 🥴 بعد ک رفت حسابش برس 😁

چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عوعو سگان شما نیز بگذرد 🕊️

وای فک میکنن همه عین شوهرا خودشونن انقد بدم میاد جمع میبندن

چون احساس بدی براش پیدا میکنن

فک میکنن خوب نیستن که  مردا میرن میبینن

درصورتی ک به نظر من این یه فانتزی یا شاید عادت باشه 

تلاش میکنن بگن عادیه

حالا اگه مردای شما پیامبران یه بحث دیگس😑

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی