2777
2789
عنوان

شوهرم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 78 پست

من این روشو استفاده کردم :::::وقتی متوجه شدم بهش گفتم باهم ببینیم چندبار که دیدیم گفتم مردهای فیلما از ذهنم بیرون نمیره ،دیدنش همانا ندیدنش همانا ،دیگه تو این سن می‌دونه مخربه نمی‌بینه ،ببینه هم مشکلی باهاش ندارم ببینه تا چشاش دراد دستش که نمیرسه

🥴امضام نمیاد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما متخصص زنان بهمون پیشنهاد داد😑

من رفته بودم پیشش  که این برا خودمون پول خرج نمیکنه برا خواهرش مادرپدرش خرج میکنه میگفت خواهرش مشکلی نیس آی بنده خدا اول خانم بچه خودشو سیراب کنه بعد با دوستم مشورت کردم گفت ببری مهرتایید بزنه دیگه اینو نمیتونی نگهداری 

مردا میبینن کلا من همسرم همه جوره اوکیه رابطمون از همه لحاظ از هم دوریم بهم نگفت میبینه یکی دوبار دی ...

اونم هردفعه ک من میفهمم قول میده منم باور میکنم ولی یکبارسرقولش نبوده 

کلا این مدلشونه وقتی ی نقصی تو پارتنر یا زندگیشون سریع میگن همه همینن😂

دلیل دیگ براش پیدا نمیکنن ماست‌مالی کنن سریع میگن همه همینن همههههه🤧😂

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز