2777
2789
عنوان

شوهرم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور انقدر عادی میگید ببینن بالاخره اینم یه گناه بزرگه اصلا جدای از گناه عوارض بدی تو رابطه داره شابد اولش به بهانه آموزش و گرم شدن و فلان بری سمتش ولی در دراز مدت اثر بد داره . مگه ندیدین اون قسمت برنامه زندگی پس از زندگی که طرف تا برگشته بود اولین کاری که کرده بود تصاویر ناجورو از گوشیش حذف کرده بود.

وای فک میکنن همه عین شوهرا خودشونن انقد بدم میاد جمع میبندن

اره دقیقا جمع نبایدبست همه مردامثل هم نیستند

اصلاچه معنی داره فیلم س.کسی نگاکردن

بعدمطمعنه همسراون خانوم بهش وفادارمیمونه که جفتشونم نگامیکنن فیلمو؟

انشاللع که خوشبخت باشن  

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪
من این روشو استفاده کردم :::::وقتی متوجه شدم بهش گفتم باهم ببینیم چندبار که دیدیم گفتم مردهای فیلما ...

منم چند بار پیشنهاد دادم میگه وقتی تورودارم چرا ببینم

خوب حالا چیکار کنیم؟ زندگی برای خودمون زهر کنیم؟ بریم طلاق بگیریم چون یه فیلم دیده؟ 

ن ولی حداقل انقد همتون عادیش نکنین انگار چیز خاصی نیس. شاید از ۲۰ تا کامنت این تاپیک فقط همین جمله بوده که عادیه همه میبینن. خب این باعث میشه یا ی نفر ترغیب بشه بره ببینه یا اینکه ی نفر براش عادی بشه و نره دنبال راه حل‌.

نگاه کردن این فیلما خیلی لطمه وارد میکنه. اول اینکه اعتیاد اوره‌. دوما شما دوس دارین شوهراتون تن و بدن لخت زنا رو مدام ببیننن؟ سوما باعث میشه دیگ موقع رابطه با شما ارضا نشه و فقط با دیدن فیلما ارضا بشه و کلی مشکل دیگ

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

همسر من هر کاری بخواد بکنه میگه چند بار به شوخی گف باهم ببینیم دید من اعصابم بهم ریخت دیگه هیچوقت نگف بگه هم نگاه نمیکنم میدونم تا ابد نگاه نمیکنه چون همیشه رو حرفش هست 

منم شوهرم قولداد نبینه ولی من سردم میگه ببین تا توهم گرم شی نمیتونم بیچاره خودش خیلی گرمه منم اصلا د ...

یعنی متوجه شده ک سردی؟خب الکی خودتو به گرمی بزن کارهایی ک دوس داری بگو برات انجام بده 

یعنی متوجه شده ک سردی؟خب الکی خودتو به گرمی بزن کارهایی ک دوس داری بگو برات انجام بده 

نمیتونم واقعا من سردم اون گرم یعنی هر کاری میکنه تا منم گرم شم نمیتونم هر روز برام میوه های گرم میاره 

❤ حکم هرچه باشد تو لازمی ❤ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز