2777
2789
عنوان

شوهرم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 78 پست
اره دقیقا جمع نبایدبست همه مردامثل هم نیستند اصلاچه معنی داره فیلم س.کسی نگاکردن بعدمطمعنه همسر ...

کلی ریپلای گرفتم ک شوهر تو پیامبر فلان

این حجم ک حسادت از کجا اومده

من نگفتم شوهر من!!! 

فقط گفتم جمع نبندین

یجور بهم حمله شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی ریپلای گرفتم ک شوهر تو پیامبر فلان این حجم ک حسادت از کجا اومده من نگفتم شوهر من!!!  فقط ...

خیلی از  مشاورین و روانشناسان در ایران حاذق نیستند ...

فیلم پور.ن را نه مرد نه زن برای اموزش نمی بینن...برای تحریک شدن میبینن .مردان و زنانی که توانایی تحریک پارتنرش را ندارن( یا بلد نیستن) ،فیلم میبینن تا تحریکات مقدماتی را بشن ..پس بدن پارتنرشون یا حرکات پارتنرشون براشون جداب و محرک نیست ...

فیلم آموزشی هم که صحبتش را میکنن،معنیش این نیست که  پشت سر هم پو.رن ببینن.بلکه یه انیمیشن اموزشی هست که تو نت هم هستش و حرکات و پوزیشن ها را گفته ...این فیلم محرک نیست .آموزشیه...

اون مشاوری که تجویز دیدن فیلم میکنه واقعا مشکل داره خودشم .چون فیلم های این مدلی،ذهن را شرطی میکنه .بدون فیلم نمیتونن به تحریک برسن !

بنابراین دیدن فیلم اصلا جایز نیست و فقط عادت مردان و زنان شده و بسیار مضر ...کیفیت رابطه به مرور میاد پایین ‌. 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز