2777
2789
عنوان

شوهرم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 78 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این یه گناهه بزرگه و نمیخام عادی جلوش بدم ولی اکثرا مردای ایرانی میبینن و اگه اینبار درست نشد و دفعه ...

اولین بار تو عقدبودم دیدم داره نگاه میکنه گفتم اشکالی نداره ازش دورم ولی الان ک پیش همیم

پیش مادرشوهرت وابده ولش کن بعد ک رفت ب خودش بگو یا تواتاق شب بهش بگو اما نزار مامانش بفهمه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
وای فک میکنن همه عین شوهرا خودشونن انقد بدم میاد جمع میبندن

دقیقاااا همچین میگن همه میبینن و عادین میگم نکنه ما غیر عادیم الکی میخان عادی نگاری کنن😑

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
من زیادنشون نمیدم این از صبحه زوده پاشده مثلا حالش بده همش میره دسشویی سرفه میکنه اه

تو هم هی نازش بخر جلو مادرش 🥴 بعد ک رفت حسابش برس 😁

چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عوعو سگان شما نیز بگذرد 🕊️

وای فک میکنن همه عین شوهرا خودشونن انقد بدم میاد جمع میبندن

چون احساس بدی براش پیدا میکنن

فک میکنن خوب نیستن که  مردا میرن میبینن

درصورتی ک به نظر من این یه فانتزی یا شاید عادت باشه 

تلاش میکنن بگن عادیه

حالا اگه مردای شما پیامبران یه بحث دیگس😑

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
2790
2778
2791