2777
2789
عنوان

شوهرم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 78 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم باردارم متنفرم از شوهرم رابطه ممنوع کردن واسم

میترسم🤧🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

مردا میبینن کلا من همسرم همه جوره اوکیه رابطمون از همه لحاظ از هم دوریم بهم نگفت میبینه یکی دوبار دید من فهمیدم ناراحت شدم خودش بیشتر ناراحت شد گفت اصلا نفهمیدم چیشد دیدم منم گفتم اوکی دفعه بدی نمیبخشم قول داده نبینه منم قولاشو قبول دارم در کل سخت نگیر سعی کن آروم بهش بگی نه با قهر چون هرچی محدود تر شه بیشتر میره سمتش

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

الان ما چی بگیم؟ برو بزنش  

و اینکه لطفا اگه به خون همدیگه هم تشنه هستید جلو کسی مخصوصا خانواده شوهر چیزی نشون ندید.

شما مشکلتون حل میشه آشتی میکنید و یادتون‌ میره.. اون بندگان خدا هیچ وقت یادشون نمیره

لطفا به جز استارتر کسی ریپلای نکنه ممنونم

ولش کن بعدا ک از چشم آویزونش کردن میفهمه یه من ماست چقد کره میده خیلیم به رابطه ضرر میزنه الکی عادیش میکنن من شوهرم همچین کاری کنه خودم اول چشم آویزونش میکنم

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜