2777
2789

من دارم وارد صنعت مدلینگ میشم یجا رایگان مدل شدم خیلی خفن شدم قیافم شبیه عربا شده بود

حالا برای کار دوم خانومه میگه بازدید عروس بیا آتلیه هم بیا لنز باید داشته باشی 

یعنی به عکس بسنده نکرد 

منو کشوند سالنش تک به تک اجزای صورتمو بررسی کرد 

یجورم رفتار میکرد انگار منو خریده و من رباتشم 

بابا درسته نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم

میگفت نمیشه حالا لباتو ژل بزنی

بعد میگفت تاحالا به رژیم گرفتن فکر کردی فکر نمیکنی اضافه وزن داری باید وزنتو بیاری پایین نکردی یا نمیتونی

بعد لباس عروسش باااااز آستین که نداره یقه هم نداره

امروز بهش گفتم برو یه یقه ای چیزی براش بزن بعد گفت نه دوس ندارم اخه حجابی باشه گفتم اخه خودتو بذار جای من اون عروسایی که میخوان پیج شمارو ببینن صد در صد به شوهری عمویی بابایی نشون میدن فلان جا میریم بعد منو ببینن با این لباس سر و سینه درومده خیلی خیلی زشته

بعد گفت اره راست میگی تازه برام امروز عکس داده یه چیز دانتلی کوک زدم بهش

۵۰۰برا عکاسی میده

۵۰۰برای بازدید عروس شما بودی میرفتی

تازه اولین تجربه مدل عروسشه 

تازه زنگ زده بیا قرارداد امضا کن

قبل عکاسیم یه جلسه باید برم میکاپ بزنه برام ببینه اوکیه یا ن 

پشیمون شدم شما بودید میرفتید؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببخشید ولی به نظرم مدل شدن یعنی عروسک شدن 

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صنعت مدلینگ خوب اومدی 😒 اونم تو ابران به جوری گفتی فکر کردم ویکتوریا سیکرت هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
میشه عکس مدل عربیتوبزاری

نه عزیزم ببخشید 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببخشید ولی به نظرم مدل شدن یعنی عروسک شدن 

نو ابران اصلا جیزی به اسم مدلینگ نداریم فقط کافیه ژل بزنی لنز بزاری ارایش کنی میشی مدل 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیزم هرشغلی دردسرای خودشو داره برای شروع بد نیست خب شماهم اولین تجربتونه برو اگ زیادی غر زد باهاش ادامه نده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بدون ژل و لنز و هزینه خودت برو. 

یعنی چجوری