2777
2789
عنوان

شما بودی این شرایطو قبول میکردی؟(مدلینگ)

| مشاهده متن کامل بحث + 2377 بازدید | 46 پست
بابا جایی که دارم میرم شهر همسرمه همه میشناسن ولی هیچکدوم و حتی همسرمم مشکلی نداره بعد من حجاب مجاب ...

خب نرو،مدلینگی همینه دیگه،بگن لخت شو باید لخت شی

بگن بپوش باید بپوشی

اونا روی حرفه و کارشون تمرکز میکنن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
شما مدل ویکتوریا سکرت هم بشی یعنی داری بدنتو بهش اجاره میدی و اون طرف حق داره باهات قرارداد بنویسه ک ...

عزیزم ویکتوریا سکرت کجا خدیجه بند انداز کجا 

جایی که رفتم شعبش اصلا به قرارداد مرارداد نمیخوره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما مدل میکاپ شدی نه لباس. پس حق داری نخوای هرچیزی بپوشی. اگه مطمئنی لباس رو درست میکنه و توی قرارداد یا بعدش دبه در نمیاره برو وگرنه از همین اول کلاس کارت رو پایین نیار و هر شرایطی رو قبول نکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

به مدل ارایشگر شدن که نمیگن صنعت مدلینگ! ولی خب همینه دیگه! بخوای مدل عروس بشی همینه وگرنه واقعا باید اصافه وزنت رو کم کنی و مدل مانتو و اینا بشی! من برای تبلبغات تلوزیون میخواستم مدل بشم و اونا هم خیلی سختیگر بودن و همین مدل رفتار رو داشتن و من به لحاظ روحی کنار نمیام نرفتم ولی منطقش همینه وقتی داری ظاهرت رو عرضه میکنی طبیعی هست دنبال حالت بی عیب بگردن! مثل یه مجسمه هیت دیگه جذابیت و پوسته بیرونی ادم مهم هست تو این مدل شغل ها و من این همه در معرض قضاوت قرار گرفتن رو با توجه به روحیه حساسم نمیتونسم تو اگه میخوای وارد این کار بشی به این قبیل رفتارها باید عادت کنی!

این رفته وقت آتلیه گرفته🤐برا شنبه

اینو 😐

نمیتونی یه مدت قراردادی باهاش کارکنی تا یه جا دیگه گیرت بیاد ؟ 

یه دوهفته ای خودت دست دست کن برا قرارداد ببین چی میشه

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
عزیزم ویکتوریا سکرت کجا خدیجه بند انداز کجا  جایی که رفتم شعبش اصلا به قرارداد مرارداد نمیخوره

شما میخوای همه چی طبق سلیقه خواستت پیش بره ولی مدل هم بشی پول خوبم بگیری !!! همچین چیزی نه پیش خدیجه شدنیه نه پیش بهترین برند ها !!! 

وقتی مدل میشی یعنی خودتو داری در اختیار صاحب برند میزاری حالا بگه لخت هم شو باید بشی چون شما مدلی ! برای اون شخص تبلیغ و برندینگش مهمه نه اینکه شوهر خاله قزی تورو با لباس ببینه یا نه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
شما مدل میکاپ شدی نه لباس. پس حق داری نخوای هرچیزی بپوشی. اگه مطمئنی لباس رو درست میکنه و توی قراردا ...

همین دگ منم دارم همینو میگم من مدل عروس شدم  نه لباس عروس که

من مدل چهره ی عروس شدم ولی این خانوم میگه شما باید لنز بخری چون همه ی مدلا لنز دارن من چشمام همینجوری قشنگه و به میکاپمم میاد خدایی اینجا که رفتم مدل شدم یچیز خیلی خوشگل بدون ادیت بدون لنز و مسخره بازی برام زد عشق کردم انصافا شوهرمم خوشش اومد قشنگ از این یقه حجاب کار شه ها انداخت دور گردنم یه تور عروسم رو سرم فقطم چهرمو انداخت حتی دستام لخت بود اونم نذاش بیفته

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

به مدل ارایشگر شدن که نمیگن صنعت مدلینگ! ولی خب همینه دیگه! بخوای مدل عروس بشی همینه وگرنه واقعا بای ...

ببین من میتونستم مثلا مدل لباس زیر مدل لباس عروس مدل لباس شب بشم اما من مدل عروسم دلیلی نداره این خانوم رو لباس من کلیک باشه و اسرار کنه بااااید لباس لختی باشه چون لخت بودن لباس تاثیری رو قیافه من نمیذاره این خانوم میخواد هنرشو که شنیون و میکاپه به نمایش بذاره نه لباس عروسو 

اینو 😐 نمیتونی یه مدت قراردادی باهاش کارکنی تا یه جا دیگه گیرت بیاد ؟  یه دوهفته ای خودت دست ...

با این اوضاعی که پیش گرفته فردا زنگ میزنم کنسل میکنم باید بدونه تو شهری که همه همو میشناسن هیچ مشتری حتی نمیذاره از قیافش عکسی حتی تو گوشی ارایشگر به عنوان نمونه کار باشه باید کوتاه بیاد کسی که اینجا مدل نمیشه ولی اگرم بشه با حجاب اینا میشه

ببین من میتونستم مثلا مدل لباس زیر مدل لباس عروس مدل لباس شب بشم اما من مدل عروسم دلیلی نداره این خا ...

میگید که شنیون و میکاپ! و نسبت به یقه لباس مدل شینیون تغییر میکنه مثلا لباس باز با موی باز یا موارد دیگه ای از این دست که خود ارایشگر بهتر میدونه و خب ارایشگر هم نمیخواد پول بده یه سری عکس شبیه به هم داشته باشه که میخواد تو البوم کاریش و پیجش نمونه های متفاوت با شینیون های متفاوت داشته باشه که به خصوص مدل شینیون خیلی با مدل لباس و یقه لباس در ارتباطه!

میگید که شنیون و میکاپ! و نسبت به یقه لباس مدل شینیون تغییر میکنه مثلا لباس باز با موی باز یا موارد ...

خب عزیزم من که چیزی نگفتم بسم الله انجام بده من اصن تصمیم گرفتم کنسل کنم نمیخوام کاری که ارامشمو بهم میریزه انجام بدم با اون لباسی که من پرو کردم خودم که زنم یادم میاد دلم خودمو میخواد چه برسه یه مرد 

با این اوضاعی که پیش گرفته فردا زنگ میزنم کنسل میکنم باید بدونه تو شهری که همه همو میشناسن هیچ مشتری ...

اگه شرایطتت اینه اصلا نزار بهت زور بگن 

اونم باهات راه میاد 

موفق باشی جونم

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
همین دگ منم دارم همینو میگم من مدل عروس شدم  نه لباس عروس که من مدل چهره ی عروس شدم ولی این خا ...

گفته خودت لنز بخر؟! عزیزم قیمت یه لنز مناسب که چشماتو قرمز و کل میکاپ رو خراب نکنه یه تومنه. این چه کاریه... به نظر قبول نکن.

ولی در کل اگه میخوای توی این کار پیشرفتی داشته باشی نباید سخت بگیری. طبیعیه ازت بخوان لباس عروسی با یقه کمی باز یا بدون آستین بپوشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب عزیزم من که چیزی نگفتم بسم الله انجام بده من اصن تصمیم گرفتم کنسل کنم نمیخوام کاری که ارامشمو بهم ...

همین حرفای لوده میتونه باعث حذف پستت توسط نی نی یار شب بشه! حیا فقط به پوشوندن سینه ات نیستا به عفت کلام داشتن هم هست!

همین حرفای لوده میتونه باعث حذف پستت توسط نی نی یار شب بشه! حیا فقط به پوشوندن سینه ات نیستا به عفت ...

من مگه چه حرف غیرمربوطی زدم که اینجوری میگید بذار حذف کنه فحش دادم مگه حرف خلاف شرع کردم خب هرکی خودشو با یه لباس باز و ارایش خوشگل ببینه دلش میخواد 

گفتم من که اینجوری خودمو میبینم دلم قنج میره اگر یه مردببینه چه حالی بهش میده