2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست
من میگم اون طرفو ول کن، هر کی باشه نباید ارزشهامونو به خاطر دیگران نادیده بگیریم

من با توجه به داستانی که اسی گفت گفتم که طرف اینطور ادمی بوده والا منم بودم حرصم میگرفت 

ولی خوب ادم تا کی ادم کلی فاصله هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی طرف زحمت نداده بعد خوردن غذا یه تشکر بکنه  من اون ادم رو جزو زن داداش ک هیچی جزو ادم هم ح ...

از کجا میدونی تشکر نکرده؟؟؟ اسی وقتی در مورد عکس مروفایلش دروغ گفته پس ازش بعید نیست در این موردم راست نگفته باشه

من با توجه به داستانی که اسی گفت گفتم که طرف اینطور ادمی بوده والا منم بودم حرصم میگرفت  ولی خ ...

منم سعی کردم احساسی کامنت نذارم

و از ته دلم دعا کردم که اسی حسش خوب شه، منم درکش میکنم

اغلب خانواده های ایرانی با عروس بد رفتار میکنن ، ناخواسته اس شاید

نمیدونم شاید حسادت زنانه اس

شاید توقع بی جا یا هر مورد دیگس

ولی اگر چیزی برامون ارزشه نباید به خاطر رفتار دیگران خرابش کنیم

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
منم سعی کردم احساسی کامنت نذارم و از ته دلم دعا کردم که اسی حسش خوب شه، منم درکش میکنم اغلب خانواد ...

من خودم عروسم و خواهرشوهر نیستم اما به جرات میتونم بگم بیشتر عروسا رفتارای بد دارن تا خانواده شوهر. 

همین نینی سایت آدم از عروسا بیشتر بدجنسی میبینه 

اسی واقعا حق با توعه به حرف ها و کلیشه ها توجه نکن

قضاوتای همشون حب و بغضیه

میفهمم بحث خساست نیس اصلا بحث عشق، محبت و مهریه که احساس میکنی ریختی دور

اینکه این خانم سرزده اومدن خودش یه معضله

اینکه از تو تشکر نکردن  دیگه به کنار

اما میدونی،تجربه بهم نشون داده وقتی طرف مقابلت واقعا درکش پایینه و میزان شعورش در حد تو نیست،توقعاتت رو بیار پایین عزیزم

خیلی زشته اینی که میخوام  بگم ولی میخوام عمیقا برات جا بیوفته چون خودمم سخت تونستم باور کنم و با شرایط مچ شم.

وقتی طرف مقابلت اینقدر فاقد شعور و لیاقته،عذر میخوام تو فکر کن اصلا اون یه گاوه،از گاو انتظار داری قبل اومدنش زنگ بزنه؟یا مثلا ازت تشکر کنه؟

نه چون اون فاقد درک و شعوره.

اینجوری فقط خودتو عذاب میدی.و چون خانواده شوهرت هستن نمیتونی بندازیشون دور مجبوری به رفت و امد ادامه بدی.پس خودتو اروم کن.

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

کی گفته حرامه؟😳😳😳😳😳

البته من اهلسنتم میگن خودت بخوای خودت دعوت کنی ب زور برآخوردن گناهه البته ک اگر کسی اومد خونت باید دلت بزرگ باشه وب بهترین نحو ازش پذیرایی کنی ولی ازگناه اون شخص کم نمیکنه 

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]
من خودم عروسم و خواهرشوهر نیستم اما به جرات میتونم بگم بیشتر عروسا رفتارای بد دارن تا خانواده شوهر.& ...

میدونی عروسا تازه کارن

یهو وارد یه دنیای جدید میشن

فکر میکنن ازدواج یعنی یه جای بهتر از خانواده پدر

یعنی شوهر چپ و راست قوربون صدقت می‌ره آهر هفته ها همش میرن میگردن، همش حس خوب تو رماناس و خانوادش هم افتخار میکنن از وجود این عروس و همش احترام میذارن

متاسفانه ما نه مادرامون توجیهمون کردن نه مدرسه

وقتی ازدواج میکنیم میبینیم همش اختلاف سلیقه همش کار و چون تجربه نداریم و ذهنمون آماده نیست تصمیمات هیجانی میگیریم و یا اعصابمون بهم میریزع یا گذر زمان بهمون میفهمونه باید یه جور دیگه رفتار مرد

من به شخصه از زن داداشم رفتارایی میبینم نادیده میگیرم، میگم یه سال نیست ازدواج کرده من نباید انتظار داشته باشم رفتار پخته ای داشته باشه.

اسی واقعا حق با توعه به حرف ها و کلیشه ها توجه نکن قضاوتای همشون حب و بغضیه میفهمم بحث خساست نیس ا ...

جالب بود  

ناراحتی من از اسی به خاطر ناراحت بودنش از غذا خوردن بچه هاس

من گاو فرضشون نمیکردم   اویل که کم تجربه بودم مرده تصورشون میکردم، میگفتم حالا یه مرده یه چیزی گفته دستش هم از دنیا کوتاهه من چرا عذاب بکشم برا زر مرده

بعدها فهمیدم هر زری و هر اتفاقی دلیلی داره و میخوان آکاهی منو بالا ببرن

من خودمو شناختم و خودمو ارتقا دادم

یه آدم زودرنج بودم که با هر حرفیشون شب تا صب گریه میکردم و خودخوری میکردم

فهمیدم باید زودرنجیمو درمان کنم یاد گرفتم صبور باشم 

صبور واقعی نه که تحمل کنم بریزم تو خودم

نه

صبوری رو یاد گرفتم و فحشاشونو عاشقانه دریافت کردم   از خودم یه آدم با عزت نفس ساختم 

هر چع من قوی تر میشدم شدت تاثیر گذاری اونا کمتر و عشق همسرم به من بیشتر میشد

و هر بار حرف میزنن میدونم این آخرین بارشون نیست و حتی این بدترینشون هم نیست، حتی بهم پیشنهاد شد برم دعا بگیرم دهانشونو ببندم، خخخ

اما این آگاهی بهم مزه داده ، میگم بذا تا فحش بدن هی برم دنبال بهتر کردن خودم

اگر میخوای بدونی وی کمکم کرد

کتابای خانم دبی فورد

چنتا دوره برا بخشش و اعتماد به نفس و عزت نفس 

و هنوز دارم رو خودم کار میکنم

ان شاالله دعا کنید خدا ازم راضی باشه

جالب بود     ناراحتی من از اسی به خاطر ناراحت بودنش از غذا خوردن بچه هاس من گاو فرضشون ن ...

من هنوز ب مرحله شما نرسیدم ولی با بحث درمان زودرنجی موافقم.

البته که کار واقعا سختیه نمیدونم چطور تونستید حرفای زشتی که میشنیدید رو تبدیل به عشق تو زندگیتون کنید.

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

جالب بود     ناراحتی من از اسی به خاطر ناراحت بودنش از غذا خوردن بچه هاس من گاو فرضشون ن ...

صبرتون رو چطور بردید بالا؟این در اثر گذر زمانه؟