2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست

راستش من حق بهت میدم اسی خب واقعا اگه میخواست تشریف بیاره شب نشینی زنگ میزد به شما که اره زن داداش شب میخایم بیایم خونه شما کلا همیشه باید به زن خونه گفت ما شب میایم خونتون مهمونی نه به مرد خونه دوما میگی همسایتوت هست خوب شنا که میخای بیای همینطوری بی هوا خونه داداشت که همسایته غذاتم بیار همگی دور هم سر سفره میذاریم کم و بیش میخوریم بعدش اینقدر گربه صفت نباش اومدین خوردین فدای سرتون نوش جونتون  ولی یه تشک بکن داداشه بره گوشت و برنج بگیره اگه زن داداشت زحمت نمیکشید اون گوشتها و اون برنجها میشد قرمه سبزی که شما میل کنین میگن  عروس بده شرمنده تا خواهر شوهر کوخی نباشه عروس مرض نداره بدش بیاد ازشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من میفهممت استارتر 

برادر بزرگ م سم تو خونمون منم چند مدل میپزم میزارم که به کلاس و امتحان و مشکلاتم برسم میخوره و میریزه و میپاشه 

خداقوتت بده زحمت کشیده بودی در آرامش باشی که اینجوری شد من میفهممت

والا فکر کن بخوای بری خونه داداشت بعد اینجوری پشتت حرف بزنن. من خواهرشوهرم گل به سرم نزده ولی بخواد ...

استارترمیگه قضیه پول نیست و زحمت کشیده بهر حال میهمان میاد همه زحمت میکشند حتی زحمت کار سخت تر از پولی که خرج شده ....ای کاش دلهامون بزرگ باشه ...مطمئنم آن دو تا دختر بچه حس بدی گرفتن و هیچ وقت یادشان نمیره من خودم تجربه داشتم تو کودکی شوهر خالم بشدت خسیس بود و لقمه ها را حتی میشمرد و بد نگاه میکرد ...ده سال بیشتر کلا فامیل اهمیتی نمیدن بهشون ....من که محل سگ هم نمیدهم 

دوست عزیز کامنت بعدی من رو بخون جواب این سوالتون هست آیه رو هم اینجا میذارم ، از خاموش کردن چراغ و ...

من جوابمو نگرفتم شما متوجه نشدی 

همین ایه هزار تا شروط و شروط داره که تو چه دورانی باشه اوضاع مردم چجور باشه فقیر باشن و... چه ربطی داره اصلا همه چیو ربط می دین به ایه حدیث ها 

شعورتون چی میگه 

میگه سر زده برین خونه مردم؟ 

استارتر ب این فکر کن غذات چقدر خوشمزه بوده  ک اون دوتا بچه آنقدر خوردن وشاید مامانه از اینکه بچه هایش مثل ندیدها غذاتو خوردن وخودش همچین کدبانویی نیست زورش اومده ازت تشکر کنه مطمینم خانم خوبی هستی ک همه غذاتو گذاشتی جلو اوناخدا بهت عوضشو بد انشاءالله دلم فقط برااون کاربر سوخت ک شوهرش نذاشت ب بچه های کوچک برادرش شام بده اصلا گریم گرف

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]

دوستان به نظرم اسی بیشتر از طرز برخورد خواهر شوهره دلش پره که یک تشکر خشک و خالی نکرد اگه همون جا میگفت زن داداش دستتون درد نکنه چقدر خوشمزه شده بود غذاتون به نظرم اسی اصلا بابت این موضوع ناراحت نمیشد 

یعنی چی  من موندم شما از چی سوختی  نکنه شما از اون ادمایی هستین ک سر زده می رین خونه بقی ...

با این دیدگاه مخالفم که کار میکنه خرج زنو بده

ما کار میکنیم که زندگی کنیم

بخشی از زندگی هم مهمان داری و مهمان نوازیه

یادمون باشه وقتی ازدواح میکنیم چنتا مسئولیت رو پذیرفتیم

همسری

عروسی

زن دایی

زن عمو

زن داداش 

و استارتر عزیز اشاره کردن که آخر هفته ها میان خونه

و خونشون کنار همه

واقعاً نباید اینقدرررررر سرد باشیم تو روابط که بگیم چرا از قبل نگفتن میخوایم بیایم

معمولاً اینایی نزدیک همن و سر زده برن پیش هم نباید براشون فرق کنه نون و ماست و بخورن یا بریونی

ان شاالله خدا به دل و بازو سفرشون برکت بده باز غذای خوشمزه درست کنن، با عشق

چه برای میهمان چه خودشون

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
استارتر ب این فکر کن غذات چقدر خوشمزه بوده  ک اون دوتا بچه آنقدر خوردن وشاید مامانه از اینکه بچ ...

وای خدا من حتی اگه با خواهرشوهرم جنگ داشته باشم اصلا دلم نمیاد بچه هدی ۶ سال و ۷ سالش اومده باشن خونمون گشنه بذارم حتی شده خودم نون و ماست میخورم بدار اونا بخورن چون خودمم بچه دارم 

من جوابمو نگرفتم شما متوجه نشدی  همین ایه هزار تا شروط و شروط داره که تو چه دورانی باشه اوضاع ...

نه اتفاقا سرزده رفتن خونه کسی بدون دعوت حرامه 

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]
با این دیدگاه مخالفم که کار میکنه خرج زنو بده ما کار میکنیم که زندگی کنیم بخشی از زندگی هم مهمان د ...

وقتی طرف زحمت نداده بعد خوردن غذا یه تشکر بکنه 

من اون ادم رو جزو زن داداش ک هیچی جزو ادم هم حسا ب نمی کنم 

بعد شما بیا بگو دلتو بزرگ کن فلان کن باشه شما وبی شما انجام بده

من جوابمو نگرفتم شما متوجه نشدی  همین ایه هزار تا شروط و شروط داره که تو چه دورانی باشه اوضاع ...

ان شاالله براتون پیش بیاد درستی و نادرستیشو درک میکنید

این حدیث نبود

آیه قران یعنی سخن خدا بود، حالا من هر چقدر هم بشینم شعور به خرج بدم به پای حرف خدا نمیرسه

آدم ها متفاوت و اغلب بی تفاوت شدن

بی تفاوت نسبت به خیلی از روابط

چقدز غم انگیزه از نظر من ، که دخترم بره خونه پسرم و زنش....

ما آدم ها برا اشتباهاتمون توجیه میاریم

همینحا اگر سرزده بیان تولد تبریک بگن کار خدا پسندانه ای حساب میشه ولی...

وقتی طرف زحمت نداده بعد خوردن غذا یه تشکر بکنه  من اون ادم رو جزو زن داداش ک هیچی جزو ادم هم ح ...

من میگم اون طرفو ول کن، هر کی باشه

نباید ارزشهامونو به خاطر دیگران نادیده بگیریم