2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست
عزیز دلم مهمانی که دعوتش میکنی یا خودش خبر میده که داره میاد بله ،قدمش سر چشم الان دیگه دوره زمونه ...

درسته باید زنگ بزنند اما گلم منم یک دختر عمه عفریته دارم بی خبر میاد مثلا مچ بگیره .....وقت غذا هم میاد ولی من خیلی پذیرایی میکنم بنظرم آدم باید دلش بزرگ باشه ....باور کن رو دست نداره تو عفریته گری همه رو به جون هم انداخته 

تازه شما اینم در نظر بگیر که اون مهمان سر زده که من تو پستم ازش گفتم، از حرص و حسادت به پدر مادرت فح ...

دختر عمه من تو صورت من چیزهایی گفته که تا چند هفته مخم ترکیده .....موجود وحشتناکی ....دارم سعی میکنم قطع رابطه کنم بخاطر اعصابم ولی غذا اصلا مسئله من نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه شما اینم در نظر بگیر که اون مهمان سر زده که من تو پستم ازش گفتم، از حرص و حسادت به پدر مادرت فح ...

من اینارو خوب درک میکنم من خانواده عموم هررروز اینجان یبار به دلمون مونده بگن بیاین خونه ی ما هرشب اینجان ادم زورش میااد خب

دختر عمه من تو صورت من چیزهایی گفته که تا چند هفته مخم ترکیده .....موجود وحشتناکی ....دارم سعی میکنم ...

عزیزم منم گفتم که بحث اصلا دو لقمه غذا نیس، اگه یه غریبه زنگ میزد میگفت گرسنه ست خودم غذا رو بسته بندی میکردم تقدیمش میکردم

اما زن و مرد ۶۰ساله که از اول ازدواجشون خانواده منو سر حسادت خودشون رنجوندن و ناراحت کردن نه ،من واسه چنین آدمی که به پدر خودشم فحش ناموس میده هیچ احترامی قائل نیستم

البته من  بی احترامی بهشون نکردم هیچوقت شخصیتمو در حد همچین آدمای حقیری پایین نمیارم 

موفق باشین گلم🌷☺️

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

بعضی کاربرا از صدتا خواهرشوهر بدترن . خوب نظرتو اگه مخالفه بدون توهین بگین . پدرکشتگی که باهم ندارین 

یکم مهربون باشین دل نشکنین این حجم از تنفر بخاطر چیه ? گیریم طرف یه اشتباهیم کرد انسان جایزالخطاس . خودتون کار اشتباه ازتون سر نزده تا حالا 

واقعا دلم برا استارتر سوخت  

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
میگی بحث لیاقت نداشتن اوناس ولی به فرض که یک هزارم این رفتارتو ازت دیده باشن پس طبیعیه که اسمتو نی ...

یعنی چی 

من موندم شما از چی سوختی 

نکنه شما از اون ادمایی هستین ک سر زده می رین خونه بقیه غذاهاشون رو می خورین 

خیلی رفتار زشته سر زده پاشی بری خونه یکی 

اونم موقع شام 

دوما ده بار گفت ادم درست حسابی نیست 

وقتی خواهر شوهرش ادم خوبی نیست خوشش ازش نمیاد دلش می خواد رفت اند باهاش نکنه چ برسه اینکه بیاد غذایی که با عشق درست کرده هم بخوره 

سوما غذا درست کرده برای خودشون بوده وظیفه ای نداره شیکم خواهر شوهر بیاد سیر کنه این حرفا موندم ازکجا در اومده میگن خونه داداششه فلانشه 

داداششه کار میکنه خرج زنشه بده نه خواهرشو شیکم خانواده خودشو سیر کنه 

حالا مهمون دعوت شده بود یه چیزی نه ناخونده

عزیزم تایپک های قبلی قفل کردی اینجا مینویسم  درباره تایپک قرمه من واقعا درکت میکنم منم مثل شما ...

یاد یه آیه از فران افتادم

داستانش این بود که یه خانواده حضرت علی براشون مهمون سرزده اومده اینا هم غذاشون کم بود، نور چراغ رو خاموش کردن کفتن خاموش شده، و نشستن الکی دست میبردن تو سفره و دهانشون رو تکون میدادن که مهمون خجالت نکشه و راحت و سیر بخوره

خدا برا اجر کارشون براشون آیه نازل کرد حفظم نیست الان پیدا میکنم میفرستم برات

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
یعنی چی  من موندم شما از چی سوختی  نکنه شما از اون ادمایی هستین ک سر زده می رین خونه بقی ...

حالا شما از کجا انقدر مطمئنی خواهرشوهرش آدم خوبی نیست؟؟؟؟ شاید ایشون عروس خوبی نیست و بقیه رو بد میبینه. 

بعدم بر فرض خواهرشوهرش بده ولی ایشون حتی به بچه ی ۶ ساله هم رحم نکرده. 

الهی آمین نصیب ما هم نکنه انشاله لال بشهو عروسمان نشه ،🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا فکر کن بخوای بری خونه داداشت بعد اینجوری پشتت حرف بزنن.

من خواهرشوهرم گل به سرم نزده ولی بخواد سرزده هم بیاد هرچی تو یخچال دارم براش میارم چون مهمون حبیب خداست. 

والا فکر کن بخوای بری خونه داداشت بعد اینجوری پشتت حرف بزنن. من خواهرشوهرم گل به سرم نزده ولی بخواد ...

دقیقا .....اینطور آدمها نفرت انگیز میشن بمرور زمان .....هیچ کس با غذا دادن به میهمان فقیر نشده خدا خودش روزی میهمان میرسانه ..

یعنی چی  من موندم شما از چی سوختی  نکنه شما از اون ادمایی هستین ک سر زده می رین خونه بقی ...

دوست عزیز کامنت بعدی من رو بخون جواب این سوالتون هست آیه رو هم اینجا میذارم

، از خاموش کردن چراغ و غذا نخوردن به خاطر مهمان. گفت: یا رسول الله، به شما چه کسی خبر داد؟ گفت: جبرئیل به من خبر داد. و این آیه را آورد: (وَ یؤثرُونَ عَلی اَنفسِهِم وَ لَو کانَ بِهِم خَصاصةُ) [و دیگران را بر خویش ترجیح می دهند؛ هر چند خود نیازمند باشند» (حشر، 9)]

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
حالا شما از کجا انقدر مطمئنی خواهرشوهرش آدم خوبی نیست؟؟؟؟ شاید ایشون عروس خوبی نیست و بقیه رو بد میب ...

والا بدترین ادمایی هم که دیدن با چهار خوبی رام شدن بعدم اون خواهر شوهر می دونه این خیلی بده شعورش می رسید  رفت و اند نمی کرد 

اونم سر زده!!!سر شاممم!!! چی زشته این حرکت 

بعدم وقتیادم از کسی خوشش نیاد بچه هاشم هر چند شیرین به دلش نمی شینن چه ربطی داره ادم می خواد تو خونه خودش راحت باشه زرررر زنو بزنن وای ما اومدیم غذایی که زخمت کشیدی رو بخوریم اونم سر زده موقع شام