2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من شمالی هستم پولدار هم نیستیم کلی سبزی قرمه همش مادرم درست می‌کنه بهم میده دیروز درست کردم دوبا ...

ببخشید من دخالت میکنم گلم ولی این جور مواقع اضافه غذا رو دور نریز خیلی ها هستن که گرسنه میخوابن مخصوصا بچه ها ی طفل معصوم یه پرسش کن و ببر واسه این بنده خداهایی که سر زباله ها میان یا نیازمندی که می شناسی 🍃🍃

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
اینایی ک تو تاپیک قبلی تو رو سرزنش کردن  اگر خودشون جات بودن خواهر شوهره و دختراش و جروواجر می ...

نه والا ما که همچین اخلاقی نداریم چون همیشه جوری بزرگ شدیم و زندگی کردیم که اگه موقع ناهار و‌شام مهمون سر میرسید مامانم میگفت یه ذره بریزید بخورید لفتش هم بدید که مهمون فکر نکنه غذا کمه بعد که رفتن من واستون دوباره درست میکنم. یاد گرفتیم وقتی مهمون حتی دشمن آدم وارد خونمون شه از لقمه خودمون بزنیم و بذاریم جلوی مهمون و آبرو داری کنیم. چون قطعا بعد از اون وعده غذایی هزار بار دیگه ازون غذا درست شده. حالا شما این مدلی هستین اون بحثش جداس

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
ببخشید من دخالت میکنم گلم ولی این جور مواقع اضافه غذا رو دور نریز خیلی ها هستن که گرسنه میخوابن مخصو ...

غذای مونده زشته به آدم به کسی بده .برا پدرم همش خیرات میکنیم غذای خوب درست میکنیم .البته مادرم دستش خالی هست خودم بیشتر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
غذای مونده زشته به آدم به کسی بده .برا پدرم همش خیرات میکنیم غذای خوب درست میکنیم .البته مادرم دستش ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو 

خود دانید ولی اینکه نعمت خدا رو بریزید  دور زشت نیست ؟

کسی که خیلی از شبها گرسنه ممکنه بخوابه توی فکر غذای مونده و تازه نیست . موفق باشید 🍃

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
خدا رحمت کنه پدرتون رو  خود دانید ولی اینکه نعمت خدا رو بریزید  دور زشت نیست ؟ کسی که خی ...

من با شوهرم جایی زندگی میکنم همه اوضاع مالیشون خوبه یعنی بالا شهر .خونه مادرم هم هشت ساعت فاصله هست اونجا باز همسایه اینا بودن که بشناسیم کسی نیاز داره یا ...

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من با شوهرم جایی زندگی میکنم همه اوضاع مالیشون خوبه یعنی بالا شهر .خونه مادرم هم هشت ساعت فاصله هست ...

اوکی عزیزم 

منم بالاشهرم ولی  زیاد هستن از این زباله جمع کن ها که توی همه مناطق میان . 

من با شوهرم جایی زندگی میکنم همه اوضاع مالیشون خوبه یعنی بالا شهر .خونه مادرم هم هشت ساعت فاصله هست ...

هر کسی صلاح خودشو بهتر میدونه عذر میخوام دخالت کردم

فعلا که اسی جان شما همه اینا رو داشت و بازم داشت از حرص غذا خوردن دوتا طفل معصوم سکته میکرد، با مادر ...

حرفش درسته چرا الکی فاز نصیحت برمیداری هیچکس از مهمون سرزده خوشش نمیاد مخصوصا اگه بیشعور و دله هم باشه