2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست
نه جدی میگم. فکر کنم خواهر شوهرت بود. چون نوشته بود سر زده با بچه هام رفتم خونه داداشم قرمه سبزی پخت ...

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جدی میگم. فکر کنم خواهر شوهرت بود. چون نوشته بود سر زده با بچه هام رفتم خونه داداشم قرمه سبزی پخت ...

خواهرشوهر من اصلا نت گردی نمیکنه که نی نی سایتم داشته باشه!

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
اون زن ذلیلی نیست اون احترام به زنشونه مثل شوهر شما که احترام به خانوادش میذاره اونا احترام به زنشون ...

عزیزم اینکه شوهر آدم قطع رابطه کنه با گذشته خودش یعنی زن ذلیلی و این مرد حتما یک روزی زن خودش هم ول می‌کنه و نفرین خانواده خودش هم همیشه پشتشه ......چرا یک مرد باید بخاطر همسرش قید مادر و پدرش بزنه ؟؟؟؟؟؟؟ مگر اینکه زن جادو کرده باشه یا مرد احمق باشه که بخواد والدینش کنار بزاره ....در ضمن شانس هم نیست زن ذلیلی ..من خداروشکر میکنم همسرم خانواده شو دوست داره چون میدانم تو زندگیمون دعای آنها موثر و منم همیشه فکر میکنم اگر من رابطه آنها را قطع کنم خدا جلو خودم میزاره و همش فکر میکنم که مادر شوهرم چقدر زحمت کشیده بچه بزرگ کرده ....ما تو خانواده ای هستیم که بهمون یاد دادند خانواده همسر درجه یک ها مثل خانواده خودتان بدانید نه که خیلی عالی باشند آنها هم گاهی دل من و شکاندن و از چشمم افتادن  ....ولی من می‌گذرم چون جامعه ایرانی همینه حالا اینها مومن هستند و خیلی خیلی اصیل یعنی من میبینم دوستانم به مادر شوهر رو نمیدن یا محل نمیدن خیلی نصیحت میکنم حداقل احترام خشک و خالی بزارن ...همه چی حساب و کتاب دارد و تاوان .....موفق باشی در ضمن دیدگاه من اینه .....