2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست
چیکار کردی اخرش

هیچی دیگه هرروز میمد خونمون ناهار کوفت میکرد😂

منم خونم بهم ریخته 

وامیستادم آشپزی برا خانوم

بعد یبار خونه شوهرم بودیم مامانش فرداش میخواست بره با دوستاش بیرون کار داشت 

بهش گفت سحر (اسم خواهر شوهرم)من فردا نیستم برا ناهار بابا کوکو درست کن 

آقا یهو شروع کرد جیغ جیغ کردن گ بمن چ من از آشپزی بدم میاد 

من سرخ نمیکنم درس دارم 

اینقدر لجم گرقت

به شوهرم گفتم سپهر یبار دیگه خواهرت برا ناهار بیاد خونه ی من کشتمشاااا

مگه من آشپز اونم 

وایسم آشپزی بذارم جلوش بخوره 

بعد مامانت گفت مواد کوکو رو خودم آماده کردم 

تو فقط سرخ کن داشت مامانت و درسته قورت میداد 

شوهرم بمن حق داد و دو نفری کاری کردیم نیاد خونمون 

اگر خواهر شوهرم مث آدم رفتار میکرد کیف میکردم بخدا ک غذا بخوره خونم 

ولی مهمون سر زده همینجوریش بده 

فکر کن پرروعم باشه دیگه بدتر

بعدم هر زن و شوهری احتیاج به خلوت دو نفره دارن 

هیچوقت سر زده نباید رفت 

آقا طرف زنگ بزنه بگه من فردا شب میام خونتون بخدا همه چی آماده میکنم و کیف میکنم از مهمون 

ولی احترام مهمون دست خودشه

استارتر فقط میتونم بگم

بیچاره شوهرت

بیچاره خانواده ی شوهرت

بیچاره مادرشوهر و خواهرشوهر هایی که یک عمر واسه پسر و برادرشون زحمت کشیدن و یه زنی مثل تو اینجوریربا خانوادش رفتار میکنه

حتی یک درصد هم حق با تو نیست

واقعا متاسفم برات و دلم کبابه واسه بچه های خواهرشوهرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بخند ساده هم با هر کسی به دل ادم نمی چسبه  اون خواهر شوهر خیلی خوبه اصلا اسی هم بد دوعالم ...

خب دیگه پس مشکل شماها خواهرشوهرس و نسبتس نه سرزده اومدنش.به عروسا و خوش اومدنشون باشه که برادر تا وقتی مجرده میشه دیدش چون بعدش خانمش خوشش نخواهد آمد حالا به قول خودتون به هر دلیلی...‌خدا به داد پسردارا برسه.یه عمر بزرگش کن تهش عروسه بگه خوشم نمیاد ازشون و تورو بی کس و کار میدوستم.😔انشالله که نسل بعد که میشن عروس من و شما این دید منفی رو و جبهه گیری رو به ما خانواده شوهر نداشته باشن.

.                                       

اولش نگفتی خواهرشوهرت تشکر نکرده خیلی بد راجب شکمو بودن بچه هاش و ماست و برنج و کاسه حرف زدی واقعا زشت بود 

من بالا خونه مادرشوهرمم 

بچه های خواهر شوهر از بچگی  هر روز اینجان 

الان پسرش ۱۸سالش اول که میاد در خونه منو میزنه 

همیشه چای یا نسکافه و کاکائو اگه نهار  باشه شام باشه دور هم میخوزیم 

در ضمن منم دل خوشی از خواهرشوهر ندارم ولی ادم بخاطر ماست و خیار قرمه سبزی اینطوری نمیکنه 

من حتی میدونم بچه خواهرشوهرم مثلا سالاد ماکارونی دوست داره 

روزی که درست میکنم زنگ میزنم میگم فلانی بیاید بخورید

چون توی گوگل پیدا کردم عکس‌پروفایلش رو

خب چون عکسشو گذاشته و توی تاپیکا شرکت میکنه عکسش راحت میره تو گوگل 

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بیا برو از حرفا برا من نزن رفتی بالا منبر  تو موجود خوب تو پاک تو دل مهربون بیا برووو🤣 سر زد ...

فعلا که اسی جان شما همه اینا رو داشت و بازم داشت از حرص غذا خوردن دوتا طفل معصوم سکته میکرد، با مادر عجوزش مشکل داشت چه ربطی به اون بچه ها داشت تو طرز صحبت کردنش درمورد اونا رو ببین. اگه تن لشش رو کار بزنه و زود به زود غذا درست کنه، بعد که بعد از بیست سال غذا درست کرد(درست هم نکرد خرید)🤣 و یکی اومد غذاشو خورد اینجوری سکته نمیکنه. دیگه لطفا جواب نده دلم نمیخواد با صحبت کردن با موجودات انرژی منفی مثل شما روزم خراب شه، پر از بخل پر از حرص پر از سیاهی. کاش میتونستم به تک تک آدمای دور و اطرافت دسترسی داشته باشم و بهشون بگم حتی اگه رو به موتم بودین هیچوقت در خونه آدم سیاهی مثل تو رو نزنن و پاشونو تو خونت نذارن که تو دلت کلی حرص و چیزای منفی بارشون میکنی

اولین باره می بینم که یه بحث و گیس کشی توی سه تا تاپیک متفاوت با قـــــدرت ادامه پیدا میکنه  

چه میکنهههه اســـــیییی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

فعلا که اسی جان شما همه اینا رو داشت و بازم داشت از حرص غذا خوردن دوتا طفل معصوم سکته میکرد، با مادر ...

حتی یه کلمه هم نخوندم به نظرم ارزششو نداره وقتی شعور ندارین سرزده نیایین خونه مردم هنوزم گارد می گیرین چ توقعی می ره ازتون روز خوش

اينايي كه به اسي چرت و پرت ميگن همونايين كه عين بز سرشون و ميندازن ميرن خونه مردم بدون اين كه بدونن ...

دقیقا 

یه ذره شعور ندارن که سر زده موقع شام نیان 

شاید طرف هیچی نداشت با این اوضاع مملکت باید شرمنده بشه 

نمی فهمن بحث باهاشون بی فایده اس