2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست
کاش همونم نمی رفتین. که احساس بدی نداشته باشین 

اخه خالم می‌گفت من همش خونه شما هستم حداقل سال نو بیایین .....مجبور بودیم بریم ولی حس بدی داشتیم حالا مثلا با اینهمه ثروت فکر می‌کنی چی میدادن ؟؟ عدس پلو مثلا ....ولی خالم خونه ما ولو بود بهترین پذیرایی میشد با بچه هایش ...البته ما هم زیاد رو داده بودیم

اون خونه خونه عروس هم هست کسی که ادب نداره یه تشکر کنه باید مثل خودش بود بنظرم اسی نباید غذا جلوشون ...

عزیزم اینجا ایران همه با هم تعارف دارن از طرفی خانواده شوهر محل ندهید کم کم شوهر تلافی می‌کنه اوقات خود آدم تلخ میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش همونم نمی رفتین. که احساس بدی نداشته باشین 

من هيچ وقت بدون دعوت هيچ جا نميرم مهموني كه بدون دعوت ميره جايي سر شام واقعا بيشخصيته و خودش اجازه ميده بهش توهين بشه من اگه قبلش هم با شخصي تماس بگيرم بگم فلاني بيان خونتون ببينمت دلم تنگ شده تازه كلي هم اصرار كنه تورو خدا شام وايسا يه چيز درست مي كنم مي خوريم پا ميشم ميرم ميگم انشالله دفعه بعد با خودم ميگم هر وقت دوست داشت دعوت كرد ميرم طرف اذيت ميشه

بعید میدونم خواهرشوهر استارتر مال دهه ۷۰ باشه در ضمن چند نفرو نمیشه بع همه تعمیم داد

منظور سن نبود گلم ....دهه های ۷۰ و ۸۰ خونه ها سرزده میهمان می آمد معمولا ولی خوب دهه ۹۰ ببعد انگار آدمها فهمیدن بهتر زنگ بزنند بعد بروند ما مثلا اقوام دورمان زنگ می‌زدند ما بچه بودیم ولی اقوام نزدیک بدون تماس می آمدند خونمون الان که همه زنگ می‌زنند فقط دختر عمه عنتر من سرزده میاد که سر دربیاره از زندگیمون 

منظور سن نبود گلم ....دهه های ۷۰ و ۸۰ خونه ها سرزده میهمان می آمد معمولا ولی خوب دهه ۹۰ ببعد انگار آ ...

Ok

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

من بهت حق میدم 

گور بابای پول سبزی و چمیدونم گوشت و فلان 

این همه مث کوزت آشپزی کنم ک تهش خواهر شوهر بیاد بخوره 😒

حالا می‌دونم بخاطر این کامنت خورده میشم ولی منم بودم بدم میومد

فکر کن کلی غذا درست کنی میزو بچینی همه چیز آماده باشه برای یه شام عاشقونه ی دو نفره

بعد یهو خواهر شوهر و دوتا بچه هاش سر زده بیان 

بابا بفهمید بحث پول و این چیزا نیس

آدم احتیاج به خلوت داره 

سر زده اومدن کار زشتیه

خواهر شوهر منم اول راهنماییه 

آقا یاد گرفته بود تا از مدرسه میمد در خونه ی من از سرویس پیاده میشد

من تازه ناهار درست کرده بودم میشست همه رو میخورد و می‌رفت

خیلی لجم می‌گرفت

بابا پاشو برو سر خونه زندگیت 

سر زده اومدن خیلی کار چیپیه

شوهر زن دلیل داشتن هم شانس میخواد ولی شوهر من خانواده اش خیلی دوست دارد چون همیشه پشتش هستند و خیلی ...

اون زن ذلیلی نیست اون احترام به زنشونه مثل شوهر شما که احترام به خانوادش میذاره اونا احترام به زنشون هم میذارن 

شما چرا دنبال مچ گیری هستی. من کاری ب اسی  ندارم که دردغ گفته فلان کرده بسان کرده یا عکس خودش م ...

با من نسبتی ندارید که خوشم بیاد یا بدم بیاد یا تفکرت روی زندگیم تاثیر داشته باشه عزیز.برای خودتون میگم که انقدر هر موضوعی باعث ناراحتیتون و بداومدنتون میشه خودتون در عذابید.حالا یک بار هم مهمون سرزده بیاد جنایت قرن که رخ نداده ....زندگی همینجوریشم سخته سخت ترش نکنیم.هیچی هم که نداشت تو خونه، چون طرف سرزده اومده نهایتا شام نمیورد و میگفت ما شام نمیخوریم درست نکردم.اتفاق خاصی نمیفتاد.چایی میخوردن و بگو و بخندی و تمام.خودم خداشاهده تو عمرم سرزده جایی نرفتم فقط حرفم اینه که گاهی پیش میاد و قضیه رو انقدر بزرگ نکنیم.

.                                       
با من نسبتی ندارید که خوشم بیاد یا بدم بیاد یا تفکرت روی زندگیم تاثیر داشته باشه عزیز.برای خودتون می ...

همون بخند ساده هم با هر کسی به دل ادم نمی چسبه 

اون خواهر شوهر خیلی خوبه اصلا اسی هم بد دوعالم، می دونه خوشش از سر زدن اومدن نمیاد یا کلا اسی ازش خوشش نمیاد زیاد رفت و امد نکنه کاری نداره که

نه اینکه پاشی بیای سر شام  که اونم میگیم یه روز بوده گذشت رفت