2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست

حالا میان تاپیک می زنن ما ۲ کیلو گوشت برای یک ماهمونه یا کلا چند ماهه گوشت نخوردیم  الان دست و دلباز شدن . البته استارتر شما هم سنت پایینه بعدا برات عادی میشه من ۱۶-۱۷ سالم بود یه غذای ساده درست کرده بودم که خب برای من سخت بود تو اون سن تا سفره رو پهن کردم دختر دایی ۵ سالم سر رسید نشست پای سفره همه رو لقمه لقمه خورد حتی لقمه تو دست منم در میاورد 😁😁 هنوز که هنوز بادم نرفته پر روییش بعد ۱۵ سال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همه مثل شما نمی تونن آدمای نفرت انگیزو تحمل کنن د این دلیلی بر زشت بودن کارشون نیس

عزیزم بحث تحمل نیست ...میهمان که نمیشه بیرون کرد و گشنه گذاشت ...آنقدر حقیر نیستم واسه ی لقمه نان خودمو کوچک کنم ..‌‌‌‌من به گرگ هم غذا میدهم آدم که جای خود دارد درضمن فهمیدم که هر چی انسانها بدجنس تر باشند بدبخت تر بودن در کودکی  و همه رفتارهای بدشان ثمره کودکیشون بوده  برای همین حداقل وقتی میهمان من هستند باهاشون محترمانه رفتار میکنم واسه ی قرمه سبزی هم آه و ناله نمیکنم و پست نمی‌زارم 

اسی اگر جات بودم کوفت هم جلوش نمیذاشتم غذات و می ذاشتی یخچال چرا جلوشون گذاشتی مگه اون برای تو غذا درست می کنه اشتباه کردی دفعه بعد مثل خودش پررو باش غذا نذار جلوشون درضمن به شوهرت یادآوری کن که خواهر فتنش چرا از تو تشکر نکرده درحالیکه با زحمت غذارو درست کردی 

امیدوارم قلبت از این سیاهی در بیاد، چجوری با این حجم از نفرت زندگی میکنی؟ نفست از اینهمه بدجنسی بند ...

بیا برو از حرفا برا من نزن رفتی بالا منبر 

تو موجود خوب تو پاک تو دل مهربون بیا برووو🤣

سر زده ریختن تو خونه مردم اونم موقع شام واقعا زشتهههه هنوز اداب معاشرت بلد نیستین اونم من یادتون بدم؟؟؟ اقلا فکر کن اسی تو خوته هیچی نداشت هیچ غذایی نپخته بود نه گوشت داشت نه مرغ نه پولی برای خریدش اون موقع که شرمنده مهمون بود تو بودی از خجالت اب بشی یانه چرا یه طرفی ب قاضی می رین 

یاد بگیزین سر زده نرین خونه مردم اگه می رین برا غذا نرین 

اوضاع اقتصادی که امیدوارم در جریان باشی وگرنه فکر کنم با این تفکرات یه ایران دیگه ای هستی

عزیزم بحث تحمل نیست ...میهمان که نمیشه بیرون کرد و گشنه گذاشت ...آنقدر حقیر نیستم واسه ی لقمه نان خو ...

اتفاقا این مهمان نی اومده بشینه نه بخوره مهمان کسیه که دعوت بشه تازه بی شعور هم هست یه تشکر بلد نی جلوی این باید کوفت گذاشت

عزيزم من سر قرمه سبزي واقعا دركت كردم مخصوصا مهمون سرزده تو اين دو رو زمونه و اين كه شما ميگيد خواهرشوهرتون ادم خسيسيه شمارو دعوت نمي كنه به نظرم شما ميتونيد تلافي كنيد و با همسرتون سرزده بريد خونشون و بگيد براي شام اومديد اونجا و بعد از غذا خوردن از شوهرشون تشكر كنيد يا اگه رفتيد و غذا جولوتون  نذاشت دفعه ديگه اگه زنگ زد تلفن جواب نديد يا در خونرو باز نكنيد فكر كنن خونه نيستيد

بله سرزده رفتن ماله دهه ۷۰ و ۸۰ ولی خوب همه که شعور ندارن 

بعید میدونم خواهرشوهر استارتر مال دهه ۷۰ باشه در ضمن چند نفرو نمیشه بع همه تعمیم داد

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
عزیزم بحث تحمل نیست ...میهمان که نمیشه بیرون کرد و گشنه گذاشت ...آنقدر حقیر نیستم واسه ی لقمه نان خو ...

میهمانو نمیشه بیرون کرد ولی میتونه شعور داشته باشه و سرزده نیاد؟

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
فکر کنم شما استارتری با کاربری دوم😁چون واقعا دفاع از همچین اخلاقی بعیده مگر اینکه خودش باشی .دقت کن ...

شما چرا دنبال مچ گیری هستی. من کاری ب اسی  ندارم که دردغ گفته فلان کرده بسان کرده یا عکس خودش مال خودشه یا نه 

هر چی باشه در مورد این قضیه و داستان دارم میگم این اتفاق برای منم پیش بیاد منم بدم میاد یکی سر زده ار راه برسه عین جارو برقی غذایی که درست کرذم رو بخوره 

چه خوشت چه خوشت نیاد 

اتفاقا این مهمان نی اومده بشینه نه بخوره مهمان کسیه که دعوت بشه تازه بی شعور هم هست یه تشکر بلد نی ج ...

عزیزم حالا خونه برادرش سرزده آمده شعور نداشته زنگ بزنه باید واسه قرمه سبزی اینکار ها را کرد ......بحث خساست هم از نظر مالی هم زمان ......آدمهایی که بخشش ندارن همیشه منفورن ...گلم من گفتم همینجا من تجربه دارم تو کودکی سالی یک دو بار خونه خالم می‌رفتیم شوهرش خیلی بد نگاه میکرد حالا خالم و بچه هاش هر روز ناهار خونه ما بودن ....شوهرش خسیس بود لقمه ها را حتی با نگاهش میشمرد من از انموقع حالم بهم خورد ازش و ده ساله خونه خالم نرفتم .....

عزیزم حالا خونه برادرش سرزده آمده شعور نداشته زنگ بزنه باید واسه قرمه سبزی اینکار ها را کرد ......بح ...

اون خونه خونه عروس هم هست کسی که ادب نداره یه تشکر کنه باید مثل خودش بود بنظرم اسی نباید غذا جلوشون میذاشت میوه و آجیل میذاشت والسلام اگر خواهرشوهر خوبی بود وقدردان حرفی نبود ولی آدمای قدر نشناس لیاقت ندارن