2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست
امضاتو خوندم ولی اصلا دلم نخواست برات دعا کنم چون انقد راحت حاضر میشی دل اسی رو بشکنی و فقط محض خنده ...

برای چی دلشو بشکنم.گفتم ینفرم  همچین چیزی نوشته بود فکر کنم خواهرشوهرته. حالا یا هست یا نیست.نیازی هم به دعای شما ندارم عزیزم

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
اخه حرفاش با حرفهای اسی همخونی داشت. 

ن میخواست پیام کاربرارو ببینه نسبت ب خواهر شوهره چ واکنشی نشون میدن آخرم طرف اسی و گرفت ک حق داره فلان

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن میخواست پیام کاربرارو ببینه نسبت ب خواهر شوهره چ واکنشی نشون میدن آخرم طرف اسی و گرفت ک حق داره فل ...

والا منم به اسی حق میدم.در کل تاپیک اون خانم فکر کنم پاک شد 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

مونده بودم چی بت بگم تو اون تاپیکه 😐🤣

دیدم دوستان حرفامو زدن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
والا بدترین ادمایی هم که دیدن با چهار خوبی رام شدن بعدم اون خواهر شوهر می دونه این خیلی بده شعورش می ...

فکر کنم شما استارتری با کاربری دوم😁چون واقعا دفاع از همچین اخلاقی بعیده مگر اینکه خودش باشی .دقت کنی اول اصلا حرفی از بدی خواهرشوهرش و تشکر نکردنش و...نبود فقط بحث این بود که با عشششششق آشپزی کردن اونم قررررمه سبزی و اونا اومدن با دوتا دختر بچه کوفتش کردن و رفتن و اسی هم دلش سووخت🤭😁بعد که همه توپیدن به اسی داستان ساخت که خودش رو تبرئه کنه.بر فرضم که ایت باشه ولی خوبی و بدی همیشه دو طرفس.نه میشه گفت صد درصد اسی بده نه خواهرشوهرش.بنظرم مابقی داستان بود.خودت رو ناراحت نکن.آدم خونه غریبه سرزده نمیره ولی برادر جزو خانواده خوده آدمه.حالا در ده سال یکبار هم اتفاقی سرزده آدم بره دیگه این همه ندید بدید بازی نداره.

.                                       

اسی من شمالی هستم پولدار هم نیستیم کلی سبزی قرمه همش مادرم درست می‌کنه بهم میده دیروز درست کردم دوبار خوردیم بقیشو ریختیم .یه غذا رو که نمیشه یسال خورد گلم 😅حرص نخور   

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من میدونم علت ناراحتی شما چیه. شما منتظر آخر هفته بودی که یه قرمه سبزی خونگی بزنی. حالا خوشمزه بوده و میخواستی خودت کیفشو ببری. ولی دست بر قضا خدا ، چند نفر رو مهمان خانه شما میکنه که دوست نداشتی. هم مهمانها رو دوست نداشتی هم اینکه غذاتو نمیخواستی با کسی شریک بشی. ولی اتفاقی بوده که افتاده ... من خودم بدون دعوت جایی نمیرم اونم برای غذا... ولی بعضی آدمها یا دیگه خیلی از خود متشکرند یا زیادی راحتن که برای نهار سر زده میرن خونه کسی. 

ولی شمام اینجوری با آب و تاب کلاس یه قرمه سبزی رو در حد ششلیک نبر بالا. بالخره اتفاقی بوده که افتاده . من جای شما باشم بفال نیک میگیرم عزیزم. حتی با وجود اینکه خواهر شوهرم سالی یبار ما رو دعوت نمیکنه و کلی توقع ازما زنداداشهاش داره

من میدونم علت ناراحتی شما چیه. شما منتظر آخر هفته بودی که یه قرمه سبزی خونگی بزنی. حالا خوشمزه بوده ...

😁🤭ببخشید کلی خندیدم.گفتید دوست نداشتید غذاتون رو با کسی شریک بشید یاد بچه دو ساله افتادم که دوست نداره اسباب بازیش رو بده دست یه بچه دیگه😁آخه غذا که تهش میدونیم چی میشه که این حرفارو نداره.نهایتش چند کیلو چاقترمون میکنه.

.                                       
😁🤭ببخشید کلی خندیدم.گفتید دوست نداشتید غذاتون رو با کسی شریک بشید یاد بچه دو ساله افتادم که دوست ن ...

از این آدمها خیلی دیدم.. کسیو می‌شناختم که میومد با ما تفریح میذاشت همه نهار بخورن بعد میرفت جوجه میزد با زنش😏🤣

از این آدمها خیلی دیدم.. کسیو می‌شناختم که میومد با ما تفریح میذاشت همه نهار بخورن بعد میرفت جوجه می ...

خودمون دنیامون رو انقدر زشت کردیم.خودش که خود به خود  زشت نشده.انقدر که باید و نباید ساختیم.حیطه آداب رو زیادی بزرگ کردیم برای خودمون و اطرافیانمون.من ۲۰ ساله ازدواج کردم.خداروشاهد میگیرم خواهرشوهر بزرگم بینهایت خسیسه.من دو هفته پیش برای اولین بار شام دعوت شدم خونشون که هم خودم هم همسرم کلی تعجب کردیم.وقتی رفتیم فلافل درست کرده بود.بخدا دائم خونه ماهستش.هرکی میاد خواهرشوهرم و پسرشم اینجا هستن.ولی تا حالا ازین حرفا نزدم بهش.انقدری عمرا کوتاهه که ناراحتی خورده شدن قرمه سبزی ولو از طرف آدم نالایق مضحک و خنده داره‌.....

.                                       
خودمون دنیامون رو انقدر زشت کردیم.خودش که خود به خود  زشت نشده.انقدر که باید و نباید ساختیم.حیط ...

فلافل؟؟؟واقعا که !

در واقع همینطوره که شما میگی. ولی من باشم حتما یه جمله ای با شوخی به طرف میگم که بدونه بقیه ساده نیستن... مثلا اینجور مواقع میگم دنیا رو به فلافل ساختن 😆😆😆😆

فلافل؟؟؟واقعا که !  در واقع همینطوره که شما میگی. ولی من باشم حتما یه جمله ای با شوخی به طرف م ...

آخه با خواهرای خودشم همینه.تا حالا خواهراش پا تو خونش نزاشتن.ولی هر مهمونی بگیرن اون رو به عنوان خواهر بزرگشون دعوت میکنن.اصلا یه جورایی با این اخلاق زشتش قبولش کردیم.همین فلافل از نظر خودش ولخرجی و پول دور ریختن بوده.مطمئنم کلی با خودش کلنجار رفته تا مارو دعوت کرده.حالا بهتر که دعوت نمیکنه.چون واقعا نون همچین آدمایی خوردن هم نداره.باور کن اونم لقمه های مارو شمرده و تا دو شب هم خوابش نبرده🤭😁

.                                       
آخه با خواهرای خودشم همینه.تا حالا خواهراش پا تو خونش نزاشتن.ولی هر مهمونی بگیرن اون رو به عنوان خوا ...

درسته.. منم بدم میاد جایی برم که لقمه ها رو بشمرند..  کلا همه حرفات درست و منطقی بود