2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست
عکستو چرا برداشتی اسی؟؟

اصلا دوس داشتم هر سایتی گذاشتم نمیدونم چرا اینقدز فضولن بعضیا

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
تاپیک قرمه سبزیتو الان داشتم میخوندم. صبح هم خواهرشوهرت تاپیک زده بود که خوب کردم خوردم نوش جونم و ا ...

دروغ نگو

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخصوص یه سری بچه ها هستن خیلی تو مخن..منطقی باشید لطفا بچه ی خود آدم نیستن ک آدم از ته دل دوسشون داش ...

آرع بعد بی ادبم هستن اصلا تیکه کلامشون میگن ج ن د.... اینقدر از بچه بی ادب شکمو متنفرم ک نگو

اونا که بچن انگار بیشتر بزرگا شکمو بودن😅آخه سر یه غذا!

کلا یسریا شکمشونو برمیدارن میبرن جایی درک و شعور ندارن چ ساعتی مهمونی برن..خانوم من اگه دعوت باشی برای شام خودش بهت میگه ک بیای..حالا میری هوس کردی یکم بخور واسه اون بندگان خداهم چیزی بمونه اخه دو بشقاب هر بچه؟

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

اسی هرکس یجوره ولی من گاها خانواده شوهرم میان خونم،البته من هر روز دونوع غذامی پزم،دست پختمم به گفته دیگران عالیه ،اینم اضافا کنم ازشون خوشم نمیاد،ولی وقتی میان بهترین غذاجلوشون میزارم،وخوش حال میشم خدانصیبم کرد از بنده خدایی پذیرایی کنم،اصلاهم برام مهم نیست اون شخص کیه،از حرفم ناراحت نشو ولی دلت خیلی کوچیکه،مخصوصا که بچه کوچیکم جزو مهمونات بود،واقعا در شان یه انسان نیست که اینجور بگه،اصلا فکر کن در راه خداکاری کردی،حال یه مدتم عذای خوب نخوری،در کل اگه از خوردن غذای بیرون بدت میاد،سعی کن کارتو بزاری کنار و خانم خونه خودت بشی

آرع بعد بی ادبم هستن اصلا تیکه کلامشون میگن ج ن د.... اینقدر از بچه بی ادب شکمو متنفرم ک نگو

من خودم تو وضعیت خودتم ضعف اعصاب گرفتم باور نمیکنی...همش پیش شوهرم میگم متنفرم متنفررررررررر 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

یادتون رفته اسی هم یک انسانه و احساسات داره و ممکنه قلبش بشکنه خودش هم گفت ک حساس شدم نباید حساس میشدم فقط یکم بعدش حرص خورده غذا و از دهن بچه ها نکشیده ک آنقدر ملامتش میکنید شاید نقطه ضعفش آینه شما ببین نقطه ضعفش خودت چیه ک ب خاطرش حتی ب بچه ها رحم نمیکنی 

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]
کلا یسریا شکمشونو برمیدارن میبرن جایی درک و شعور ندارن چ ساعتی مهمونی برن..خانوم من اگه دعوت باشی بر ...

نمیدونم من از دورویی خوشم نمیاد. آخه خودشون که نکشیدن میزبان پذیرایی کرده اگه راضی نبود بهتر بود بگه یا نیاره وسط یا جمع کنه تا اینکه اینطوری بگه شاید روح اونا اصلا خبر نداره

دروغ نگو

نه جدی میگم. فکر کنم خواهر شوهرت بود. چون نوشته بود سر زده با بچه هام رفتم خونه داداشم قرمه سبزی پخته بود جا افتاده خوشمزه یک کیلو گوشت توش داشت و من و بچه هامم خوردیم حسابی. خوب کردیم و این حرفا.اخرشم گفت چقدرم تشکر کردم از داداشم 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

اینکه دقیقا موقع شام سرزده اومدن کار درستی نبوده.

اما بلاخره اومدن دیگه حالا قورمه سبزی شمارو هم خوردن چ اشکالی داره. من خودم چون عالی قرمه سبزی میپزم برای مهمونام درست میکنم چون دوس دارن.

انقدر واسه یه غذا حرص نخور گلم. بگذر

نمیدونم من از دورویی خوشم نمیاد. آخه خودشون که نکشیدن میزبان پذیرایی کرده اگه راضی نبود بهتر بود بگه ...

ن میدونی بچه بی ادب به پستت نخورده..منم از بی ادبای شکمو متنفرم دست خودم نیست آدم کاملا مهربونی هم هستم ولی لجم میگیره یه بچه بددهن باشه بعد بیاد خونم دو بشقاب بخوره وقتی نسبت بهش حس منفی دارم چ انتظاری داری لذت ببرم؟باز بحث بچه شکموی بامزه و باادب خیلی فرق میکنه..بعد ببین آدم تو معذوریت میمونه یا وسط شام سر رسیدن یا کور نیستن ک متوجهن شام نخوردی دلخور میشن ک موند تا ما بریم سفره انداخت...مهمون هم یکم باید مراعات میزبان و بکنه ن اینکه نخوره بخوره نوش جونش ولی ن آش و با جاش

تاپیک قرمه سبزیتو الان داشتم میخوندم. صبح هم خواهرشوهرت تاپیک زده بود که خوب کردم خوردم نوش جونم و ا ...

😂😂جرر

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
باور کن. الان تاپیک اسی هم خوندم فهمیدم اون خانم خواهرشوهرش بوده.فکر کنم تاپیکش ترکید

ن نبودش من تو تاپیکش بودم