2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست

اینایی ک تو تاپیک قبلی تو رو سرزنش کردن 

اگر خودشون جات بودن خواهر شوهره و دختراش و جروواجر میکردن

خیلی هم ریلکس و به جا رفتار کردی

بچه ها من درخواست دوستی ها رو قبول نمیکنم کاریم داشتین یه جا تگم کنین 

اسی وقتی تو همون تاپیک اصلی انقدر توهین شنیدی چرا چندبار بعد بخاطر همون قورمه سبزی هی تاپیک میزنی

من رفتارتو قبول ندارم اما این حجم از صحبتهای پر از توهین رو هم نمیفهمم

مطمئنم شماهام اونقدری که ادعا دارید ادم خوبه نیستید

وگرنه این سایت پر نبوداز پستهای تنفر از مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری😏

🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی

منم عییییییین خودت عاشق قورمه سبزی ام انقذر دوست دارم مامانم میگه سرشو ببرید بندازید تو قورمه سبزی

یه اصطلاحه برای نشون دادن اینکه طرف چقدر از چیزی خوشش میاد

یه بار پخته بودیم مجرد بود از صب کلی انتظار کشیدم آماده بشه

حالا سبزیمونم کم بود یه نصفه بسته داشتیم هممونم شکمووووو و عاشق قورمه سبزی

یهوو طبقه بالایی اومد در زد دست نوه اشو گرفته بود گفت حاج خانم شرمنده نوه ام از وقتی اومده بوی قورمه سبزی بهش خورده هی میگه میخوام الان وقتش نیست بپزم گفتم حاج خانم سفره داره همیشه مهمون نوازه

(مامانم خیلی دل گنده س اسی) دو تا نوه داشت همسایه ی کاسه بزرگ پر کرد داد بالا گفت قورمه بو داره شاید بقیشونم دلشون بخواد دو قاشق بخورن

برا خودمون خیلیییی کم موند کلا هر کدوم یه ملاقه و یه تیکه گوشت کوچولو مامانم که خودش هیچی برا خودش نذاشت میگفت بچه س دلش خواسته مابزرگیم میتونیم تحمل کنیم

من تو دلم یکم غر زدم 

🥺🥺🥺🥺

الان که ازدواج کردم بچه دارم دخترم عاشق قورمه سبزیه بوش میخوره بهش گریه میکنه میگه همین الان میخوام

یاد اون روز میفتم میگم آفرین و صدرحمت به مامانم چقدر هوای دل بقیه مخصوصا بچه هارو داره شاید بوی قورمه خوشمزه شماهم کوچه رو برداشته اونام باامیدی اومدن بچه هاش دو لقمه بخورن

مادر میشی حاضری برای بچه جونم بدی چه برسه روتو خرج کنی

گلم میهمان حبیب خداست خیلی زشته این طرز فکر 

چرا ما ایرانی ها انقد احساسی برخورد میکنیم؟خب آدم نباید خونه یکی سر زده بره شاید مهمون غذای کافی نداره شاید آمادگی نداره

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
درسته باید زنگ بزنند اما گلم منم یک دختر عمه عفریته دارم بی خبر میاد مثلا مچ بگیره .....وقت غذا هم م ...

خب همه مثل شما نمی تونن آدمای نفرت انگیزو تحمل کنن د این دلیلی بر زشت بودن کارشون نیس

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

بخصوص یه سری بچه ها هستن خیلی تو مخن..منطقی باشید لطفا بچه ی خود آدم نیستن ک آدم از ته دل دوسشون داشته باشه..از بچه های شکمو متنفرم متنفر 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁