2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 194 پست
من هنوز ب مرحله شما نرسیدم ولی با بحث درمان زودرنجی موافقم. البته که کار واقعا سختیه نمیدونم چطور ت ...

کتابای خانم دلی فورد رو بخونید

از اردک زشت درون یا نیمه تاریک وجود شروع کنید 

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
صبرتون رو چطور بردید بالا؟این در اثر گذر زمانه؟

دبی فورد

نه اینا همش یادگرفتنیه

ما منتظر میمونیم تا اینقدر ضربه بخوریم تا تجربه یادمون بده

لطف خدا بوده 

من اگر از آسیبهایی میزدن بگم یه تایپیک پربازدید میشه

ولی  خیلی اذیت بودم 

تا اینکه تصادفی یه پیجی رو دیدم که تبلیغ کارگاه از رنجش تا بخشش رو میکرد، هزینش برام زیاد بود ولی چنان با تبلیغش گریه کردم که تصمیم گرفتم یاد بگیرم ببخشمون ، دروغ نمیگم هنوز چن مورد رو نتونستم با دل صاف ببخشم ولی مقدمه ای شد برا اینکع تصمیم گرفتم تغییر کنم

خلاصه همه تجربه های من همون معرفی کتاب خانم دبی فورده

چقدر جملاتش به دلم مینشست.

بخر نخواستی بذار تو برنامع دیوار بفروش ، ضرر نمیکنی

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبی فورد نه اینا همش یادگرفتنیه ما منتظر میمونیم تا اینقدر ضربه بخوریم تا تجربه یادمون بده لطف خد ...

مرسی از راهنماییت❤️

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

چقدر بعضیا عقده این میان تو سایت عقدشونو خالی میکنن خب خوشتون از ی تاپیک نمیاین گمشین برین بیرون کارت دعوت فرستاده مگه؟ عجبا یکم ب خودتون بیاین ادم شین دیگه اه شماها همونایی هستین ک تو زندگی واقعی حال بقیه رو با تک ب تک حرفاتون بد میکنید و تو همه چی دخالت میکنید و سرک میکشید..استاتر من از همه کسایی ک عقده داشتن ب شما بی احترامی کردن معذرت میخوام..حق کاملا باشما بود یکی بیاد ساعت ها وقت و حوصلشو برای درست کردن غذا بذاره بعد ی سری نمک نشناس بیان بخورن حتی ی تشکر خشک و خالی ازشما نکردن و فقط از شوهرتون کردن این یعنی نادیده گرفتن شما و زحماتتون..حق داری ناراحت بشی..

خدایا شکرت... 
یعنی چی  من موندم شما از چی سوختی  نکنه شما از اون ادمایی هستین ک سر زده می رین خونه بقی ...

امیدوارم قلبت از این سیاهی در بیاد، چجوری با این حجم از نفرت زندگی میکنی؟ نفست از اینهمه بدجنسی بند نمیاد؟ واقعا خدا رو آدم باید روزی میلیاردها بار شکر کنه که روزی رو خودش بهمون میده که اگه قرار بود بنده هاش زحمت این کار رو بکشن کار هممون ساخته بود، یه مهمون رو اونم برای یک وعده غذایی نمیتونین سیر کنین، خدا چقدر کریمه که روزی اینهمه موجود رو بی منت میده. شما دیگه چه موجوداتی هستین؟ واقعا مخلوق همون خدایین؟

چقدر بعضیا عقده این میان تو سایت عقدشونو خالی میکنن خب خوشتون از ی تاپیک نمیاین گمشین برین بیرون کار ...

اگه به اونا ربطی نداشت به توهم مربوط نیست تو کامنت اونا دخالت کنی

والا فکر کن بخوای بری خونه داداشت بعد اینجوری پشتت حرف بزنن. من خواهرشوهرم گل به سرم نزده ولی بخواد ...

میدونی عزیزم کاری که شما میکنی کار یک انسانه😊😉😉😉 انساااان، درکش برای یک عده سخته چون بویی ازش نبردن😍

اسی یکی تو اون تاپیک برات نوشته بیا خونمون تا یه قابلمه قرمه با ماست و نوشابه بدم بخوری

بعد شنیدن این جمله بنظرم خودکشی هم کنی برات کمه

خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده

به تو فکر کنم چوب پوسیده هم نده متاسفم برات همین وبس

میخای بدونی کارت درسته یانه ببین از کاری که میکنی حس خوب میگیری یانه.فرض کن شما به یکی کمک میکنی دیدی بعدش آدم چه حس خوبی داره.الان شما حس خوبی داری؟آرامش پیدا کردی با این فکر و کارت؟نه.....پس بدون کارت اشتباه و فکرت غلطه.من مادرشوهرم میومد خونمون ده تا تیکه و حرف مینداخت بهم،بخدا انقد بهش محبت کردم و هیچی نگفتم تا اونم اخلاقش باهام تغییر کرد .فقط بخاطر خدا و  حفظ زندگیم وآرامش خودم . اصلا اونا بد،کارشون بد بوده بدون دعوت اومدن ولی تو خوب باش و دلتو بزرگ کن فقط برای آرامش روان خودت.

عزیزم ببخشید یک سوال دارم مایی که گوشت و داریم میخریم کیلو پونصد تومن در هفته هم چند بار درست میکنیم. شما اولین بارتون بود که گوشت خریده بودین؟ بعد یه سوال دیگه وقتی قورمه رو‌درست میکنی و تمام مخلفات و میریزی دقیقا دیگه جز زمان برای جاافتادن و هراز چند مدتی یه نگاه بهش انداختن چه زحمتی داره؟ ضمن اینکه قلبت و بزرگ کن. گاهی ممکنه اتفاقایی بیفته که آدم از لقمه غذای توی دهن خودش هم مجبور شه بگذره

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

[QUOTE=287669144]بعضی کاربرا از صدتا خواهرشوهر بدترن . خوب نظرتو اگه مخالفه بدون توهین بگین . پدرکشتگی که باهم ندارین

خیلی اسی قضاوت کردن 

نمیدونم از خدا نمی‌ترسند 

انگاری خودشون فرشته آسمونی هستن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

حالا اگه من جای اسی بودم ذوق میکردم میگفتم به به دست پختم و میخورن و میگن چه عروسیه واسه داداشمون چکارا کرده

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه