123_elysian مدیر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6095 عنوان درس خونا🤧🙋🏻♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 101 پست میشه یکم سرزنشم کنید تا شاید خودم رو جمع کنم و برم درس بخونم؟میدونم عجیبه ولی حس میکنم نیاز دارم که بهم توهین بشه تا درس بخونم😅🥲ممنون زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱 1402/02/05 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6095 همه لذت فحش ب اینکه کامل و واضح با عمق وجودت بگی دیگه بخوام سانسورش کنم دیگه نمیگم کلا☹️😂 بعله درسته🙈😂 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
kim_jisoo عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 5107 ۲ سال مونده ولی همه روحم درد میکنه ... ببین ی چی بت میگم الان نمیفهمی ولی از ۱۶ سالگی ب بعد همه چی ... درسته منم ازت کوچیکترم ولی مدرسه ماهم خیلی سختگیره از اینورم فشارای خانواده و اینا خیلی اذیت میشمواقعا سخته میدونم هعییی🫂🥲💔 ~INTJ~
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6095 ۲ سال مونده ولی همه روحم درد میکنه ... ببین ی چی بت میگم الان نمیفهمی ولی از ۱۶ سالگی ب بعد همه چی ... میفهمم تمام کلماتت رو ولی نباید بزاریم اینجوری بمونه...باید بجنگیم زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10744 درسته منم ازت کوچیکترم ولی مدرسه ماهم خیلی سختگیره از اینورم فشارای خانواده و اینا خیلی اذیت ... عوامل بیرونی منو اذیت نمیکنن همه چی بیرون تو ثباته و عالیههمه چی اکیه مشکل خودمم من کمالگرا...من سرزنش گر ...من بی اعتماد ب نفس ...من نا امید ... آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
rssssss عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 88 بله متاسفانه،و عذاب وجدانش داره میکشه منو...باورم نمیشه این منم همونی که واسه ۲۵صدم کلی غصه میخورد معدلت چند بود نهایی؟
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6095 میفهممت حس میکنی از همه عقبی حس میکنی دیگ تهش ولی خب ک چی؟! همه چی بره ب درک . ... دقیقا...مرسی مهربون از وقتی ک گذاشتی زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6095 معدلت چند بود نهایی؟ ۱۹/۴۰ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10744 میفهمم تمام کلماتت رو ولی نباید بزاریم اینجوری بمونه...باید بجنگیم درسته نباید بزاریم من ک رفتم همه اهنگای غمگینم پاک کردم و تمرین کردم ک گریه نکنم موزیک انگیزشی دان کردم و ... آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10744 دقیقا...مرسی مهربون از وقتی ک گذاشتی خواهش میکنم ... آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
kim_jisoo عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 5107 عوامل بیرونی منو اذیت نمیکنن همه چی بیرون تو ثباته و عالیه همه چی اکیه مشکل خودمم&nbs ... من عوامل و بیرونی و درونی باهم داغونه😐💔🤌🏻 ~INTJ~
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10744 من عوامل و بیرونی و درونی باهم داغونه😐💔🤌🏻 🤣💔 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10744 من عوامل و بیرونی و درونی باهم داغونه😐💔🤌🏻 حلنا از الان فک کن ک آینده میخوای چ کنی مهمه:") آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6095 درسته نباید بزاریم من ک رفتم همه اهنگای غمگینم پاک کردم و تمرین کردم ک گریه نکنم ... باریک✌،درستش هم همینه زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10744 باریک✌،درستش هم همینه بله بلهایشالا قبول بشی بگذره این روزا:") آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....