2777
2789
عنوان

درس خونا🤧🙋🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 101 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بپرس الان وقتم آزاده فقط من مشاور نیستم تجربمو میگم

برای آزمون جامع چ منبعی رو زدین؟کنکوریوم یا دور دنیا در ۴ساعت یا قلمچی...؟

اها درسته،مرسی از وقتی ک میزارید امیدوارم انرژی خوبش به خودتون برگرده🌱

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

نه عزیزم😁❤️

موفق باشی هرجاهستی💫

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

خوشبحالت

عزیزم به هیچکس نگو خوشبحالت شما یه بعد از زندگی منو می بینی شاید جاهای دیگه موفق نباشم و شما باشی و اینکه خیلی هم خوشبحالم نیست پزشکی هم مثل سایر رشته هاست و کلی سختی داره

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
آزمون جامع ما فامیلمون قبول شد دوپینگ ماز رو کار کرد 

اره ماز هم شنیدم پاسخنامه آزموناش خوبه👌

منظورم کتاب بود بیشتر

برای آزمون جامع چ منبعی رو زدین؟کنکوریوم یا دور دنیا در ۴ساعت یا قلمچی...؟ اها درسته،مرسی از وقتی ک ...

من دور دنیا رو زدم خوب بود برام ولی در کل تحلیل آزمون جامع های سنجش در الویت و بعد قلمچی خیلی مهمه من کاری نمیکنمو فقط تجربمو میگم خیلی خوشحال میشم اگه به کسی بتونم یه کم هم که شده کمک کنم

من دور دنیا رو زدم خوب بود برام ولی در کل تحلیل آزمون جامع های سنجش در الویت و بعد قلمچی خیلی مهمه م ...

مرسی،همیشه موفق باشی💫

بازم هیچی به پزشکی نمیرسه همین که دانشجو اون رشته ای حتی تو هر دانشگاهی خیلیه.قدرش رو بدون خیلی دوست ...

بخدا اینطوریم نیست من راستش رو میگم اگه عاشقش نبودم و صرفا واسه لفظش رفته بودم تا حالا ولش کرده بودم با اینکه هنوز ترم های بالا نیستم ولی اینو مطمئن باش شما هم خیلی چیزا داری که بقیه دوست دارن جات باشن ولی اگه میبینی نمیتونی از این رشته بگذری به نظرم آدم واسه رسیدن به هدفی که خیلی دوسش داره میتونه یه بار دیگه تلاش کنه