2777
2789
عنوان

درس خونا🤧🙋🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 101 پست
اره اره میخوام برم‌ کره  بیا بریم

حله🏃🏻‍♀️🕺🏻😂

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بریم

یادش بخیر چقدررر تو فاز کره بودم بچگی🥲😂

چه کراش ها که نزدم...چه سریال ها که ندیدم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

آرمیم هسیی؟

نه دیگ این جدیدی هارو نمیشناسم😅فقط پسران برتر از گل و گوجون پیو 

آره هدفمند بودن این که عاشق رسیدن به هدف باشی حالا به خاطر پول موقعیت اجتماعی یا هر چیزی البته داشتن ...

ببخشید یه سوال 

بنظرشما واسه فیزیک با توجه به زمان باقیمانده فقط تستای یه کتاب آزمونی مثلا مثل فصل آزمون خیلی سبز رو بزنم کافیه؟چون تستای نزده ام خیلی زیاده و هرچی ضریب دار بزنم حس میکنم تموم نمیشه

عه پسران برتر از گل میخوام ببینمش 

خیلی قدیمیه ولی عاشقشم

ببخشید یه سوال  بنظرشما واسه فیزیک با توجه به زمان باقیمانده فقط تستای یه کتاب آزمونی مثلا مثل ...

به نظر من الان اول سراسری ها رو کار کن و بعد سوالاتی که توی آزمون جامع هایی برگزار میشن رو حل کن اگه با اینا احساس تسلط نکردی مارک های خود کتاب تستت رو بزن

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
منم خیلی دلم میخواد ببینمش

کنکوری هستی شما؟

به نظر من الان اول سراسری ها رو کار کن و بعد سوالاتی که توی آزمون جامع هایی برگزار میشن رو حل کن اگه ...

اها مرسی 🤍

یه سوال دیگ هم میتونم بپرسم؟🙈