2777
2789
عنوان

درس خونا🤧🙋🏻‍♀️

997 بازدید | 101 پست

میشه یکم سرزنشم کنید تا شاید خودم رو جمع کنم و برم درس بخونم؟میدونم عجیبه ولی حس میکنم نیاز دارم که بهم توهین بشه تا درس بخونم😅🥲

ممنون

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه چیزی بهت بگم شاید کلیشه ای باشه ولی واسه درس خوندن انگیزت باید درونی باشه با حرف این و اون یه روز میخونی دوباره نمیخونی

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو بخون عهههههههه😑🩴

فقط عهههه آخرش😂👌مرسی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اگه اینقد که به فکر نینی سایت بودی ، به فکر درس بودی الان چقد جلو افتاده بودی

پاشو یالا سریع گوشیتو بزار یه گوشه برو سریع درستو بخون بدو بروووو

پاشو سریع

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

یه چیزی بهت بگم شاید کلیشه ای باشه ولی واسه درس خوندن انگیزت باید درونی باشه با حرف این و اون یه روز ...

انگیزه درونی یعنی همون هدفمند بودن؟

برو بشین درساتو بخون آینده شاغل بشی من خر خون بودم درسته پزشکی قبول نشدم ولی خداروشکر الان پرستاری ش ...

دمت گرم👌

میدونم شاغل بودن خیلی خوبه واسه یه خانوم و توی اعتماد به نفس در جامعه خیلی تاثیر داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز