2777
2789
عنوان

درس خونا🤧🙋🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 101 پست
نمیتونم بت چیزی بگم چون خودمم خسته ام ...💔

خسته نباشی گل

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فحش بدم یعنی؟😁

بله،با سانسور باشه فقط😅

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها پایه چند هستین و چه رشته ای؟

تجربی کنکوری

آره هدفمند بودن این که عاشق رسیدن به هدف باشی حالا به خاطر پول موقعیت اجتماعی یا هر چیزی البته داشتن ...

شاید علت اینکه سریع ول میکنم همین سردرگم بودنم بین رشته ها هست،چون احساس میکنم دیگ نشدنیه واسه همین زود خسته میشم و رها میکنم

مرسی از توضیحاتت عزیزم🌱

میشه ی چیز بت بگم  عذاب وجدان نگیر هیچ وقت حتی اگ از ۱۰ روز ۹ روزشو هدر دادی اون ی روزو بخون.. ...

زدی تو هدف...اینکه بتونم خودم رو بایت کم‌کاری هایی ک داشتم ببخشم و فراموش کنم خیلی مهمه🥲

منم  حالا خوبه باز برا تو ۲ سالهههه

۲ سال مونده ولی همه روحم درد میکنه ...

ببین ی چی بت میگم الان نمیفهمی ولی از ۱۶ سالگی ب بعد همه چی عوض میشه ...حس میکنی یا الان میبری یا تا آخر عمرت حسرت رویاهاتو میخوری 

من واقعا تو این ۱ سال پیر شدم ....

خیلی خودمو اذیت کردم ...

الان ی جور شدم ک وسط خنده هامم گریه میکنم...

ولی میدونی چیه هدفا ارزششو دارن:")

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
خوب خودتم قبول داری

بله متاسفانه،و عذاب وجدانش داره میکشه منو...باورم نمیشه این منم همونی که واسه ۲۵صدم کلی غصه میخورد

زدی تو هدف...اینکه بتونم خودم رو بایت کم‌کاری هایی ک داشتم ببخشم و فراموش کنم خیلی مهمه🥲

میفهممت 

حس میکنی از همه عقبی 

حس میکنی دیگ تهش

ولی خب ک چی؟!

همه چی بره ب درک ...تایم کوفتیو میتونم برگردونم ب عقب؟؟؟

ن نمیتونم 

گذشته تمومه دیگ خودتم بکشی برنمیگرده ولی آینده هنوزم پر فرصته

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....