2777
2789
عنوان

صبر میکنیم🤍🌱

172 بازدید | 7 پست

صبر میکنیم و باشد که غم خجل شود از صبر ما💔

از درون این دردا،این شبا امید ریشه زده💔🫂

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

دختر خیلی خوشحالم برات. دوباره مامان شدی چرا تو پست هایی که میذاری ازش حرف نزدی؟

قربونت بشم عزیزه دلم مرسیییی😍❤️

حقیقتا هنوز باورم نشدههه انقدر خوشحالم عین معجزه بود برام😍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت بشم عزیزه دلم مرسیییی😍❤️ حقیقتا هنوز باورم نشدههه انقدر خوشحالم عین معجزه بود برام😍

خدارو شکر. از صمیم قلب برات خوشحالم .انشالله میاد و با دست های کوچیکش مرهم زخم هات میشه.راستی چرا رفتی ترکیه ؟

خدایا شکرت از صمیم قلب به خاطر همه چی هم داشته هام، هم نداشته هام  
خدارو شکر. از صمیم قلب برات خوشحالم .انشالله میاد و با دست های کوچیکش مرهم زخم هات میشه.راستی چرا رف ...

🥺🤍مرسی گلی جان

والا من قبل از اینکه بیام ساکن شمم زیاد میومدم اینجا به هوای دوستام و کار

ولی دیگه چون عزادار بودم و قشنگ کل تهران برام‌حکم قفسو داشت انقدر دلم گرفته بود داخلش تصمیم گرفتیم بیایم اینجا که هم موقعیت شغلی خوبی برام داره و هم اینکه دوستای خیلی نزدیکمون هستن🤍

🥺🤍مرسی گلی جان والا من قبل از اینکه بیام ساکن شمم زیاد میومدم اینجا به هوای دوستام و کار ولی دیگ ...

از مادر شوهر و خواهر شوهرت چه خبر؟ خوبه المان نرفتی؟

انشالله هر جا هستی خوش باشی و موفق

از مادر شوهر و خواهر شوهرت چه خبر؟ خوبه المان نرفتی؟ انشالله هر جا هستی خوش باشی و موفق

والا من که دیکه قطع ارتباط کردم باهاشون

تاپیکامم فکر کنم خونده باشی گلی که بعد از فوت هایکا مدام مادر شوهرم زخم زبون میزد و طلبکار بود😑

خلاصه تصمیم گرفتیم ارتباطمونو قطع کنیم

ولی چند هفته ای میشه که واسطه زنگ زده به شوهرم و اصرار و خواهش و التماس...خلاصه با شوهرم ارتباط تلفنی دارن

مادرشوهرم به شوهرم گفته

که برای خواهر شوهرم خواستگار پیدا شده،خواستگاری رو میندازیم تو تایمی که شماهم هستین شماهم دیگه بستونه برگردین که شماهم بیاین،لی‌لی بیاد از ما عذر خواهی کنه ما ببخشیمش😐

نازه ما اصلا قصد برگشت نداریم فعلا بعدم من باردارم،برگردم این روانیا بچمو بکشن؟😢

به خدا مخم سوت میکشه از شخصیت نداشتشون...

خلاصه که اره حتی کاریشونم نداریم زهرشونو میریزن...🤦🏼‍♀️

نه نرفتم گلی بابام میومد بهم سر میزد مدام من نرفتم دیگه

قربونت خوشگل

والا من که دیکه قطع ارتباط کردم باهاشون تاپیکامم فکر کنم خونده باشی گلی که بعد از فوت هایکا مدام ما ...

اره پیرو تاپیک هات پرسیدم.ایرادی نداره بسپار به خدا خودش جای حق نشسته.فقط الان به فکر خودتت و آرامشت باش