2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

269 بازدید | 47 پست

بچم دوسال و۷ماهشه اصلن همکاری نمیکنه دستشویی اصلن جیش نمیکنه میادبیرون توشلوارش ول میکنه  خسته شدم هرنیم ساعت میبرمش سرویس  بازی و شعرو قصه وبرچسبم فایده نداشته راهکاربدید لطفان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکل مالی تهیه پوشک نداری اذیتش نکن 

دوستم 

یه پسرش رو دوسال و نیم 

و یکی رو سه سال و یک ماهگی گرفت 

گفت سر اولی جفتمون روانی شدیم 

سر دومی هیچی نفهمیدم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

من سه سالو دو ماهگی گرفتم یه روز طول کشید هم پی پی هم ادرار

روز بعدشم من کرونای شدید گرفتم ولی بچم یبارم کثیف کاری نکرد فقط پی پیشو چون میترسید تا چند وقت تو حموم میرف

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

من درک نمیکنم چرا اینقدر اصرار دارین هم خودتون رو اذیت کنید هم بچه طفل معصوم رو

وقتش که برسه آماده که باشن خیلی راحت این اتفاق میفته

من اصلا اصراری نداشتم وقتی سه سالش شد دلبخواهی یه وقتایی تو خونه پوشک نداشت بعد یه مدت روزا کلا نداشت شبا داشت 

بعد دیدم شبا هم خشکه شبم پوشک نکردم

ولی بیرون برا راحتی خودم پوشکش میکردم

یه بار میخواست بره کلاس یهو دیدم پوشک تموم شده

گفتم مامان پوشک تموم شده چکار کنم برم بخرم یا کنترل میکنی

گفت کنترل میکنم

و تمااااام 

دیگه پوشک برای همیشه تعطیل شد

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه

والا واسه منم همینجوری بود اولاش من پوشک میکردم پوشکشو بازمیکردم میبردم جیش میکرد میوردم دوباره میبستم یه چندروزی این جوری ببره تا عادت کنه اصلا زور بهش نگو لج میکنه باهات

بعداز چندروز پوشک رو که باز کردی تو شلوارش یه پارچه ای چیزی بزار حداقل کمتر فرش و کف خونه رو کثیف کنه

بهش بگو اگه جیش شو بگه براش فلان چیز رو میخری یا فلان جاگه دوست داره میبریش

چندبار سه روز گرفتم نشد دوباره امروز شروع کردم بازم دریغ ازیک بار

ببین اینو جدی بگیر وقتی از پوشک جدا کردی دیگه هی نبندش بچه دوگانه بشه اصلا مهمونی نرو تا نبندیش فقط شبا ببند بخاطر جیشش بچه بد عادت میشه هی باز کنی ببندی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من درک نمیکنم چرا اینقدر اصرار دارین هم خودتون رو اذیت کنید هم بچه طفل معصوم رو وقتش که برسه آماده ...

والا منم اصلا بچم رو اذیت نکردم حالا خوبه تو تو ۳سالگی گرفتی من که تا ۴.۵پوشکش کردم قبل عید گرفتم اونم حامله شدم گرفتم😂😂😂😂

ولی بی شوخی خیلی بچه سخت نگیرید البته بچه من دیر زبان باز کرد همونم تا ۲هفته خیلی مراقب بود تن تن میبردم بیرون رفتنی و شبها پوشک میکردمش

فقط اذیتش نکن 

خونتو به نجاست هم کشید مهم نیست بذار این دوره حساس رو بدون مشکل و استرس رد کنه

به حرف بقیه هم اهمیت نده نذار حرفاشون عصبیت کنه

این روزا زود میگذره اما اگه بمونه تو ذهنش خیلی بد میشه برای آیندش