2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 47 پست
اصلن حالیش نیس انگار

نا امید نشو فقط از امروز دیگه پشیمون نشو پوشکش نکن 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مشکل مالی ندارم اما دوست دارم مستقل بشه

مس بزار بچت راحت باشه اینجوری خودت ازبین میری

پسرمن سر ۳هفته دیگه جیش شو گفت ‌ولی خواهرشوهرم تو ۳سالگی گرفت ۷ماه طول گشید باورکن هنوز که هنوز پسرش ۶ماه از پسرمن بزرگتره ولش کنی هنوزم شلوارشو خیس میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مس بزار بچت راحت باشه اینجوری خودت ازبین میری پسرمن سر ۳هفته دیگه جیش شو گفت ‌ولی خواهرشوهرم تو ۳سا ...

بنظر من نباید بیشتر از دونیم سال بمونه این پروسه

من دخترم یک سالو یک ماهشه یک ماهه از پوشک گرفتم

سومین روز همکاری کرد 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مس بزار بچت راحت باشه اینجوری خودت ازبین میری پسرمن سر ۳هفته دیگه جیش شو گفت ‌ولی خواهرشوهرم تو ۳سا ...

دیکه پوشک کردم دوباره هربک ماه تستش کنم االان که اقلن حالیش نیس

اصلن حالیش نیس انگار

بچه توی اون سن متوجه نیست 

مامانم نمیدونم چجوری مارو تو۱۸ ماهگی گرفتش خودشم مونده الان دختر خاله من دقیقا مامانم میگه ۱۱ماهش بود دیگه خودش از پوشک دراومد به مامانش حالی کرد که پوشکش نکنه اونا دیگه استثا هستش

ببین به حرف مردم توجه نکن

ببین خودت چجوری راحتی

اگه متوجه نیست نه اونو اذیت کن مه خودتو 

اگه خونتون حیاط داره ببر حیاط چند ساعت درروز اونجوری راحت تری من خودم پسرم متولد زمستون ۹۷ اسفند ۱۴۰۱ گرفتم نه خودم اذیت شدم نه بچم نه که دردسر نداشته باشه از دردسر زودتر گرفتن کمتره

منکه نتونستم تو سن کمتر بگیرمش حتی چند سری امتحان کردم نشد

بنظر من نباید بیشتر از دونیم سال بمونه این پروسه من دخترم یک سالو یک ماهشه یک ماهه از پوشک گرفتم س ...

بستگی به بچه هم داره من و خواهرمو مامامم ۱سال و نیم گرفت دختر خالم ۱۱ماهش بود خودش به خالم گفت دیگه منو پوشک نکن

ولی پسرمن اصلا همکاری نکرد تو سن کم

خواهرشوهرم پسرشو۳سالگی گرفت تا۷ماه پدرش دراومد 

بنظر من نباید بیشتر از دونیم سال بمونه این پروسه من دخترم یک سالو یک ماهشه یک ماهه از پوشک گرفتم س ...

یک سال رو از پوشک گرفتی؟؟😂😂

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️
بستگی به بچه هم داره من و خواهرمو مامامم ۱سال و نیم گرفت دختر خالم ۱۱ماهش بود خودش به خالم گفت دیگه ...

بچشون ۱۱ ماهگی جمله میگفته؟؟؟؟

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️
دیکه پوشک کردم دوباره هربک ماه تستش کنم االان که اقلن حالیش نیس

خوب کاری کردی بعدش میخوایی بگیری تا یک هفته حداقل چیزهایی که ادرار اور هستن بهش نده من هنوزم میخوام برم بیرون به بچم چیزهایی که ادرار اورهست نمیدم

یک سال رو از پوشک گرفتی؟؟😂😂

وای اشنباه نوشتم دوسالو یک ماه  

والا منم اصلا بچم رو اذیت نکردم حالا خوبه تو تو ۳سالگی گرفتی من که تا ۴.۵پوشکش کردم قبل عید گرفتم او ...

خانمی پسرم سه سال و چهار ماهشه منم از پوشک نگرفتم یه علتش هم دیر زبون باز کردنش هست البته چالشم پوشک نیست . حرف زدنش هست 

چهار پنج جمله اصلا بلد نیست . 

دیدم شما نوشتین بچه تون دیر زبون باز کرده 

چند وقتش بود که صحبت کرد 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️