2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 47 پست
خانمی پسرم سه سال و چهار ماهشه منم از پوشک نگرفتم یه علتش هم دیر زبون باز کردنش هست البته چالشم پوشک ...

والا پسرمن بعداز تولد ۳ سالگیش شروع کرد به کلمه گفتن ولی نزدیک های تولد ۴سالگیش بود که دیگه جمله بندی داشت الانم که ماشاله چشمم کف پاش منو قورت میده باحرف زدناش

البته اینم بگم پسرمن چون بیشتر کارتون زبان اصلی نگاه میکرد بیشترکلماتش به خارجی میگفت 

دیگه ماهوارمونو قطع کردم کل کارتون های خارجی رو از گوشی و تبلت پاک کردم فقط براش کارتون فارسی میزارشتم

براش فلش کارت خریدم تا به زبان فارسی عادت کنه

والا پسرمن بعداز تولد ۳ سالگیش شروع کرد به کلمه گفتن ولی نزدیک های تولد ۴سالگیش بود که دیگه جمله بند ...

ممنون خانمی پس جایی نبردینش 

بله دو زبانه بودن باعث تاخیر میشه 

پس امیدوار باشم تا چهار سالگی 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون خانمی پس جایی نبردینش  بله دو زبانه بودن باعث تاخیر میشه  پس امیدوار باشم تا چهار ...

نه نبردم تا ۵سالگی جا داره

اخه پسرمن نزدیکای ۱۵ .۱۶ ماهگی یه چندتا کلمه رو گفت یهو دیگه حرف نزد تا ۳ سالگی بعضی کلمات و رنگ هارو داشت به خارجی درست بیان میکرد

ولی الان که دیگه به حرف افتاد فارسی رو خوب حرف میزنه یواش یواش دارم دوباره کارتون های خارجی رو براش میزارم تا به اون زبانم عادت کنه

ممنون خانمی پس جایی نبردینش  بله دو زبانه بودن باعث تاخیر میشه  پس امیدوار باشم تا چهار ...

ببین خودت تو خونه باهاش خیلی کارکنه زیاد حرف بزن براش کلمات رو تو کاغذ بنویس بخون بزار بعد تو اونم بخونه از کلمات ساده شروع کن بزار اون کلمه رو یاد بگیره برو سراغ کلمات بدی

براش فلش کارت های رنگی بگیر 

خیلی تاثیر داره

نه نبردم تا ۵سالگی جا داره اخه پسرمن نزدیکای ۱۵ .۱۶ ماهگی یه چندتا کلمه رو گفت یهو دیگه حرف نزد تا ...

خانمی میگن بهترین زمان برای یادگیری زبان دوم ۹ سالگی هست 

من که فعلا چالشم سر زبان اوله 😅🤭

ببین خودت تو خونه باهاش خیلی کارکنه زیاد حرف بزن براش کلمات رو تو کاغذ بنویس بخون بزار بعد تو اونم ب ...

فلش کارت چند ماه پیش گرفتم 

دیگه انرژی نداشتم 

باید دوباره شروع کنم 

خانمی میگن بهترین زمان برای یادگیری زبان دوم ۹ سالگی هست  من که فعلا چالشم سر زبان اوله 😅🤭

درسته ولی باید ببنی بچتم تواناییشو داره یا نه

چون بجه من بااین زبان غریبه و نااشنا نیست 

فلش کارت چند ماه پیش گرفتم  دیگه انرژی نداشتم  باید دوباره شروع کنم

توخونه زیاد باهاش حرف بزن

بعدشم سعی کن از همون اول تلفظ درست کلمه رو یادش بدی نزار هرجور که خودش دوست داره ادا کنه بعدا به مشکل میخوری

باهاش توخونه کلا حرف بزن اگه حتی اونم جواب تورونمیده به حرفهات اهمیتم نمیده تو باهاش حرف بزن چون اون الان داره همه چیرو تو ذهنش ذخیره میکنه الان بعضی جمله ها و کلمات رو پسرمن میگه تمامش حرف هایی که من بهش میزدمه

توخونه زیاد باهاش حرف بزن بعدشم سعی کن از همون اول تلفظ درست کلمه رو یادش بدی نزار هرجور که خودش دو ...

ممنون خانمی از وقتی که گذاشتین 

مثلا وقتی میگم بگو هندونه  میگه اوعه 

واقعا پیش خودم میگم چقدر راه در پیش دارم  

ممنون خانمی از وقتی که گذاشتین  مثلا وقتی میگم بگو هندونه  میگه اوعه  واقعا پیش خود ...

خواهش میکنم منم نگرانی های تورو داشتم

یهو به خودت میایی میبینی انقدر داره حرف میزنه فقط بهش میگی یه دقیقه ساکت شو بزار ببینم فلانی یا تلویزیون چی میگه

خانمی پسرم سه سال و چهار ماهشه منم از پوشک نگرفتم یه علتش هم دیر زبون باز کردنش هست البته چالشم پوشک ...

عزیزم خیلی خیلی باهاش کارکن الان زمان طلایی هست روزی ده کلمه پرکاربرد انتخاب کن شده صدبارتکرارکن موقع آشپزی جمام کار کلماتو باشعربلندبخون 

عزیزم خیلی خیلی باهاش کارکن الان زمان طلایی هست روزی ده کلمه پرکاربرد انتخاب کن شده صدبارتکرارکن موق ...

سلام عزیزم

ببخشید تو تایپیک قبلیت راجب لک های پوستی نوشتی

دختر منم الان نزدیک سه ماهشه تو پاش لکه قهوه ای هست بیش از حد نگرانم از وقتی فهمیدم زندگی نکردم می خواستم بدونم لک ها چی شدن 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
والا منم اصلا بچم رو اذیت نکردم حالا خوبه تو تو ۳سالگی گرفتی من که تا ۴.۵پوشکش کردم قبل عید گرفتم او ...

یعنی تا چهار سال ونیم پوشک داشت؟من بچم یه ماه دیگه سه سالش میشه.یه ماه دارم سعی میکنم بگیرمش نمیشه.له شدم

یعنی تا چهار سال ونیم پوشک داشت؟من بچم یه ماه دیگه سه سالش میشه.یه ماه دارم سعی میکنم بگیرمش نمیشه.ل ...

اره داشت 

نمیگم اونموقع هم راحت گرفتم نه سختیش نسبت به سن پایین برام راحت تر بود حداقلش این بود که وقتی میریخت تو شلوارش متوجه میشد

چندسری توسن مایین گرفتم دیدم واقعا هم خو م و پسرم داریم اذیت میشیم هم ببخشید داره گند میزنه به خونه و زندگیم

سلام عزیزم ببخشید تو تایپیک قبلیت راجب لک های پوستی نوشتی دختر منم الان نزدیک سه ماهشه تو پاش لکه ...

سلام بله لکه ها هست تعدادش ۷تاست نزدیک بیستا  کک‌ومک پراکنده هم داره چشم پزشکی بردم  دکترخودشم بردم منم نابود شدم  بیشترم شده ریزاش خودمم دارم  ولی درحد لک‌وکک فقط همین دکترگفت مثل خودت هست موترد شدید تا یک یادوسالگی تشنج دارن