2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمل کردم دماغم نیاز ب پیوند غضروف داره و تغییر رنگ داده هرکی خواست ببینه بگه براش قبل و بعدم بفرس ...

چرا نمیزارن. برین مطب خب خودتون پاشین برید اجازه نمیخواد بگیرین  خودش ترمیم نمیکنه؟

چرا نمیزارن. برین مطب خب خودتون پاشین برید اجازه نمیخواد بگیرین  خودش ترمیم نمیکنه؟

یبار با کلی اصرار رفتم ک بهم گفت برات غضروف پیوند میزنیم از دندت گفتم خب پس مدلش چی تغییر نمیدیذ گفت توی عمل ترمیم ما فقط عیب رفع میکنیم ینی این وسط من رفتم ک دماغم خوشگل بشه نه تنها نشد و کاری نکرد بلکه غضروف تیغم کنده حالا میگه تو ترمیم فقط غضروفتو میزنم انگار ملت مسخرن الان میخوام یجا دیگ ترمیم کنم اگ بلد بود همون اول درست انجام میداد

یبار با کلی اصرار رفتم ک بهم گفت برات غضروف پیوند میزنیم از دندت گفتم خب پس مدلش چی تغییر نمیدیذ گفت ...

غضروفت یعنی تحلیل رفته مگه موقع عمل غضروف بهت برنگردوند اونا بدرد نمیخورن؟ هزینه عمل مجدد هم ازت میگیره مگه؟