2821
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

951 بازدید | 28 پست

خیلی زیاد دیدم اینجا افراد مجرد میگن من کاپ قاعدگی نمیخوام استفاده کنم خواستم یه شفاف سازی بکنم

کاپ قاعدگی بهترین روش برای خودتون و برای حفظ محیط زیست هست.

باکره به شخصی گفته میشه که با کسی رابطه جنسی نداشته و ربطی نداره که کاپ قاعدگی استفاده کنه یا نکنه مگه کاپ قاعدگی آلت تناسلیه که بعد از گذاشتنش دیگه باکره نباشید؟ اون صرفا یه وسیله بهداشتی هست و مواد سرطان زای نوار بهداشتی و عرق سوز و آسیب به محیط زیست رو نداره.

آیا وقتی میخواید ازدواج کنید فرد مقابل میاد میگه چون کاپ قاعدگی استفاده کردی خیانت به منه و نمیگیرمت؟😂

اگر انقدر روانی باشه که همچین حرفی بزنه کیس مناسبی برای ازدواج نیست.

در آخر هم هر کسی خودش میتونه انتخاب کنه که استفاده کنه یا نکنه و انقدر افسانه پرده بکارت رو جدی نگیرید یا بقیه رو نصیحت نکنید که بکارت خیالیشون آسیب نبینه. لطفاً خرافات رو به جای علم رواج ندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجوری که خودم بیشتر برای طبیعت گردی گرفتم که نمیشه نوار بهداشتی رو انداخت تو طبیعت. چون در آوردنش برام خیلی دردناک بود عصبیم میکرد گذاشتمش برا جاهایی که واقعاً نیاز میشه.

خودم موقع در آوردنش انقد دردم گرفت داشتم میلرزیدم😑😂

خب پس چرا انقدر ازش تعریف کردی تو پست اول ؟

واقعا چیز به درد بخوری نیست خیلی از پزشکان زنان هم میگن خوب نیست فقط مواقع ضروری استفاده بشه نه همیشه

منم خریدم ولی اصلا باهاش راحت نیستم با اینکه کوچیک ترین سایزش هم گرفتم

فقط برای اینکه موقع پریود بچم رو میخواستم حموم کنم خریدم و اون موقع استفاده میکردم

احتمالا جا نیافتاده باید ی کوچولو بپیچونیش

جا افتاد خیلی راحت بودم باهاش ولی وقتی رفتم در بیارم قسمت بالاش که قطرش حدود ۴-۵ سانته خیلی اذیتم کرد حتی جمعشم بکنم یکم باز درد میاره

باید سریع ردش کنم فکر کنم

در کل اعصاب ندارم من لوسم آستانه تحمل دردم کمه😑😂

من موافقم خیلی به نظرم از نوار بهداشتی راحتتره و شاید اصلا حس نشه

ولی خب استفاده نکردم دلیلش هم اینه:

مگه باکره باشه ادم اون کاپ میره داخل اصلا ؟🤦♀️

واقعا سواله برام اخه خیلی جاش کوچیکه چجوری میره داخل

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز