2821
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 28 پست
خب پس چرا انقدر ازش تعریف کردی تو پست اول ؟ واقعا چیز به درد بخوری نیست خیلی از پزشکان زنان هم میگن ...

آخه خیلیا دارن راضی ان دوستامم داشتن

من منظورم این بود که انقد این مسئله باکرگی رو دست مرد ها ندیم که یه ابزار فشار و کنترل باشه براشون نسبت به ما که بخوان بدنمونو کنترل کنن و تصمیم بگیرن

عزیزم ی خانم مدل معروفی از کاپ قاعدگی و تامپون و... استفاده کرده بود و بعدش عفونت رحم و... میگیره و در ادامه مجبور میشن پاهاشو قطع کنن

اگه بتونم مطلبشو پیدا کنم براتون میذارم

@niniyar لطفا کامنتمو ثبت کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من موافقم خیلی به نظرم از نوار بهداشتی راحتتره و شاید اصلا حس نشه ولی خب استفاده نکردم دلیلش هم اینه ...

باید با ژل لوبریکانت آروم بفرستی داخل کم کم عادت کنی یکم رو مخه چون کانال واژن به جسم خارجی عادت نداره

خب پس چرا انقدر ازش تعریف کردی تو پست اول ؟ واقعا چیز به درد بخوری نیست خیلی از پزشکان زنان هم میگن ...

خوب نیس بهداشتی نیست اصلا

مگه اینکه هربار جوشانده بشه که ممکن نیس فقط اول و اخر پریود میجوشونن

پس آی غسر استریلی که هربار وارد بدن میشه عامل مریضیه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

اسم سوپر مدلی ک گفتم پاهاش قطع شده لارن واسر هست

ک ب خاطر مشغله کاریش دیر تامپون و کاپشو عوض میکرده و این براش مشکلاتی ایجاد کرد ک باعث پاهاش قطع بشه

دقیق تر میخواید بدونید تو گوگل سرچ کنید

@niniyar ثبت کن عزیزم

خوب نیس بهداشتی نیست اصلامگه اینکه هربار جوشانده بشه که ممکن نیس فقط اول و اخر پریود میجوشوننپس آی غ ...

بله من خودم هروقت استفاده کردم بعدش ضد عفونی کردم اونم در حد چند دقیقه استفاده میکردم

در نهایت بنظرم خیلی مزخرفه

خوب نیس بهداشتی نیست اصلامگه اینکه هربار جوشانده بشه که ممکن نیس فقط اول و اخر پریود میجوشوننپس آی غ ...

باید بجوشونی اون بین هم با آب سرد و شوینده ملایم بشوری بعد مشکلی پیش نمیاد ولی خیلی باید تمیزی رعایت کنی

باید بجوشونی اون بین هم با آب سرد و شوینده ملایم بشوری بعد مشکلی پیش نمیاد ولی خیلی باید تمیزی رعایت ...

خودم ترتیبشو میدونم استفاده هم کردم

اون اب سرد غیر استریل وارد بدن میشه مگه اینکه هر بار بجوشونی که امکان پذیر نیست

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
اسم سوپر مدلی ک گفتم پاهاش قطع شده لارن واسر هست ک ب خاطر مشغله کاریش دیر تامپون و کاپشو عوض میکرده ...

اینو منم تو یوتیوب دیده بودم ولی گفته بود تامپون نگفته بود کاپ

گفت چون تو بدنم مونده بود مواد شیمیاییش

کاپ سیلیکونه مواد شیمیایی نداره آنچنان

خودم ترتیبشو میدونم استفاده هم کردماون اب سرد غیر استریل وارد بدن میشه مگه اینکه هر بار بجوشونی که ا ...

من که خیلی استفاده نکردم بنظرم استفاده روزمرش آزاردهندست

مثلا برای مواقع خاص طرف رشته ورزشی شنا میره مسابقه مهم داره نمیتونه کنسل کنه و این چیزا خوبه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792