2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وقتی عقد کردیم هروقتتت زنگ میزنه میگه کاری نکنید تا شب عروسی😑سرویس کرده

بگو بهش مامان جان منم یکی مثل شما نمیتونم برای شوهرم کم بذارم 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

خیلی جدی بهش بگو ما این چیزارو توهین میدونیم به شوهرت هم محترمانه ولی جدی بگو مادرت این رفتارارو داره رو زندگیمون تاثیر میذاره

هنوز این نسل منتظر دستمال پشت در زندن؟ اه

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
از وقتی عقد کردیم هروقتتت زنگ میزنه میگه کاری نکنید تا شب عروسی😑سرویس کرده

اه حالم بهم خورد  

این یه موضوع بین خودتونه 

وقتی زنگ زد یه جوری بهش بگو این مورد خصوصیه 

چطور روش میشه اخه اه 

نهایت بگو مامان جون ممنون بابت نگرانیتون , من و فلانی الان زن و شوهر هستیم , و در این رابطه خودمون به یه توافق بین خودمون رسیدیم که چیکار کنیم!

گلم بهتره شوهرتون با مادرش صحبت کنه .شما هر کاری کنین بدتر میشه .این طور مادرشوهر ها که چن تا عروس دارن بلدند چطوری عروس رو لبه تیغ نگه دارن .بهترین کار این هست همسرتون با مادرش صحبت کنه وحد ومرز براش تعیین کنه

تنهای تنهای تنها

من خودم کاملا مخالف برگه بکارت و اینام .اصلا وقتی میری برا معاینه خیلی حسسس بدی بنظر من خیلی .ولی شوهر دوستم اولا میگفت بهش ک برام مهم نیست و این حرفا چیه و فلان الان روزی هزار دفعه میزنه تو سرش میگه تو لابد بکارت نداشتی .بنظرم حتما برو بگیر ولی فقط به شوهرت نشون بده دنیا هزار جوره عزیزم کسی ک الان میگه برام مهم نیست اگ براش مهم بشه هیچکاری نمیشه کرد و باید تهمتاشو به جون بخری 

مهم شوهرته برگه میخواد ازت؟ شوهر من ازم خواست منه احمق جای اینکه ازش جداشم رفتم گرفتم بعدها فهمیدم چ ...

الان میشه از زیرش در رفت ،الان ۱۲سال پیش این حرفو میزدی میگفتن حتما دختر نیست اینجوری می‌کنه😐ولی الان آگاهی یکم بیشتر شده ،تازه من گواهی گرفتم ارتجاعی بدون خونریزی بود برگه هم دست مادر شوهرم دادیم ،بعد گفت دستمال گفتم ارتجاعی دستمال نداره خیلی معنی دار گفت چه چیا مگه میشه🥴

🥴امضام نمیاد 
قبل ازدواج تحقیق نمیکنید؟ این چه خانواده عتیقه ایه دیگه مگه زمان بوقه که برگه بکارت می‌خوان، مگه از ...

مامانم پشتم نیس شوهرم گفت نمیخاد مامانه خودم اصرار داشت بگیریم😑

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍