2777
2789
عنوان

مادرشوهر

1288 بازدید | 70 پست

واقن بگید با این مادرشوهر باید چجوری رفتار کنم من عقدم

سرویس طلامو با اینکه شوهرم پول داده بود خودش رف خرید بدونه من حتی شوهرمم ناراحت شده بود

عید فطر خودشو زده به اون راه عیدی نیاره شب یلدا همینطور درصورتی که واسه بقیه عروساش اینجوری نبوده

بهم زنگ میزنه همش از اونیکی عروسش میگه

اولین باری که رفتم خونشون برگشت بهم گفت برگه بکا.رت گرفتی

تازه دستمال شب عروسیم میخاد

لطفن نگید اگه شوهرتو دوس داری اهمیت نده من واقن ناراحت میشم ادمو نفهم فرض میکنن

لطفن بگید حق با کیه 

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در این رابطه با همسرت صحبت کردی؟بنظر من اولشه رک باشی خیلی بهتره...یا پاس بده سمت شوهرت که بیشتر آشنایی داره با خانوادش و جواب مادرشوهرتو خود پسرش بده .

واسم دعا کنید🥲

مهم شوهرته برگه میخواد ازت؟ شوهر من ازم خواست منه احمق جای اینکه ازش جداشم رفتم گرفتم بعدها فهمیدم چه اشتباهی کردم عشق چشم آدمو کور میکنه

کاربر جدید نیستم ۳ بار ترکیدم ...اما دیگه دختر خوبی شدم😊
چقد عقب مونده ان ک هنوز برگه بکارت میخوان خیلی فرهنگ پایینی دارن من بودم وصلت نمیکردم با اینجور ادما

دیر گفتن دیگه عقد کرده بودم 

در این رابطه با همسرت صحبت کردی؟بنظر من اولشه رک باشی خیلی بهتره...یا پاس بده سمت شوهرت که بیشتر آشن ...

اره شوهرم رفت ب مادرش گفت این حرفا چیه میزنی ولی هزار نفر ادم مثال زد که برگه دادن دستمالم داشتن

عزیزم از همین الان با شوهرت هماهنگ بشید نذارین دخالت کنن .بقیه مواردم اون هر طور احترام میذاره محبت میکنه شما هم مثل خودش رفتار کنین ‌.

انتقام از دشمن عاجز به نیکی میکشم ، میکنم سرسبز خاری را که در راه من است.