2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 70 پست
شوهرت چرا پولو داده ب اون؟در مورده دستمال و گواهیم  بگو ما رسم نداریم اصولا نادیدش بگیر

چون فک میکرد باهم میریم میخریم باور کن بجز اون سرویس ک انقدم نازکه با و یه انگشتر هیچی ندارم اینا وظیفه پدرمادرشه بخرن ولی شوهرم پولشو داده

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم شوهرته برگه میخواد ازت؟ شوهر من ازم خواست منه احمق جای اینکه ازش جداشم رفتم گرفتم بعدها فهمیدم چ ...

نه فقط مادرش گفت

اگر نتونی از همین الان از عهده همچین مادرشوهر بد ذات و بد جنسی بربیایی توی زندگی مشترک چند برابر بیشتر اذیتت میکنه مگر بی کس و کار هستی که هر کار دلش خواست میکنه باید اول زبونش را کوتاه کنی بعد عروسی کنی وگرنه زندگیت جهنم میشه 

ئر رابطه با اون برگه کوفتی  نذارید دخالت کنه!!! یعنی چی سرشون تو خشتک مردمه اه

از وقتی عقد کردیم هروقتتت زنگ میزنه میگه کاری نکنید تا شب عروسی😑سرویس کرده

چون فک میکرد باهم میریم میخریم باور کن بجز اون سرویس ک انقدم نازکه با و یه انگشتر هیچی ندارم اینا وظ ...

من ک هیچیییی برام نخریدن حتی شوهرمم نخرید😥😥

باز تو ک خوبه دوتا تیکه طلا برات خریدن

کاربر قدیمیم